Co mi přišlo na testování - do čeho investovat a do čeho ne

By 14:00 , , , , ,

Poslední dobou se mi tady nashromáždila spousta kosmetiky, kterou vám chci ukázat, ale než bych sepsala podrobné recenze, tak bychom tu byli do konce roku :) Proto to vezmeme letem světem.



Yves Rocher - Hydra Végétal. 

O této řadě jsem už psala jednou (TADY) a hrozně jsem si ji chválila. O to víc mě potěšilo, když jsem jednoho dne dorazila na poštu a tam tento balík.
Stejně jako minule, ani teď tyto produkty nezkritizuju. Patří k moji topce pečující kosmetiky, a až dojdou, půjdu pro další balení...a pak pro další. Tato řada je vhodná ke každodenní péči a hydrataci. Nově jsem taky vyzkoušela gelový peeling na odumřelé buňky a pročištění obličeje a denní&noční krém. Oba produkty jsou velice příjemné. Peeling obličej nevysušuje, není moc drsný, ale zároveň dobře plní svou funkci. Ani s jemnější a citlivější pletí se nemusíte bát, že by vám nějak ublížil. 
Krém mi sedl. Krásně voní a narozdíl od řady Elixir Jeunesse se dá používat i v létě, protože se snadno do obličeje vsákne i když je teplo a člověk se potí. Což se bohužel o zelené řadě, na kterou najdete recenzi ZDE říct nedá. (ale na tuto vadu jsem narazila až teď)
Čistící mléko i tonikum jsou pak kandidáty na každodenní #musthave produkty :) 




Yves Rocher - I Love my planet

Kup si šampon, zasaď strom! V době, kdy je ekologie pro některé na prvním místě, si myslím, že Yves Rocher přišel s hezkým nápadem. Nejsem ekolog. Určité věci dělám, plastem neplýtvám, ale zároveň nikdy nebudu zastánce vlastních látkových pytlíků na rohlíky :). Taková jsem a taková budu. Všeho s mírou :) Nápad YR, kdy za jednu zakoupenou lahvičku z řady I love my planet se zasadí jeden strom, se mi ale vážně moc líbí. Je to nápadité, nenucené, zábavné a má to smysl. Koncentrovaný šampon má vydržet na 30 umytí. Je v menší lahvičce, je koncentrovaný, takže ho stačí malinké množství a perfektně se hodí na cesty. Navíc 1 Lahvička = 1strom :)
Nápad se mi líbí tak moc, že jsem si šla pořídit i koncentrovaný sprchový gel, který má vydržet dokonce 40 umytí :) Oba produkty vozím na cesty a jsem spokojená :)

Šampon neobsahuje silikony ani parabeny, je přírodní, takže pokud mát rádi přírodní kosmetiku, je to něco pro vás:) Já se přiznám, že si se šamponem umyji vlasy jednou za čas - například na cestách. Hezky voní, je příjemný, ale na každodenní používání bych si netroufla. Moje vlasy jsou už na silikony zvyklé a bez nich trčí na všechny strany a těžko se upravují. Ono se říká, že to člověk musí přečkat. Ze začátku vlasy s přírodní kosmetikou bojují, ale po čase si zvyknou - ehm, já je trápit nebudu :) A nadále zůstanu věrná klasickým šamponům.





Astrid - Collagen pro

Tento balíček obsahoval denní a noční krém a oční krém proti vráskám. Řada má navrátit pleti mladistvý vzhled, vyhlazuje vrásky a zlepšuje pružnost a pevnost. Je určená starším ženám - 35+ takže jsem krémy darovala mamce, která si je poměrně chválí. 
Pokud teda nevíte, co podarovat vaší blízké osobě ženského pohlaví - babičce, mamce, tetě, tchyni...myslím, že touto řadou vůbec nic nepokazíte - spíše naopak. Potěšíte. 
Navíc se jedná o úplnou novinku a tváří těchto krémů je i Tereza Maxová, takže špatné určitě nebudou :)






Aussie - Dry Shampoo + Conditioner

Už nějakou dobu používám suché šampony Batiste, kterým se jen tak něco nevyrovná. Balea i Tony&Guy selhaly na plné čáře, Amica byla katastrofa, proto jsem moc nevěřila ani Aussie. Nakonec jsem ale byla příjemně překvapená. Šampon nádherně voní, zvětšuje objem (stříkám ho v předklonu), nedělá bílé fleky ani lupy, nemastí ani vlasy neslepuje. Je příjemný a vím, že se na něj nemůžu spolehnout.
Ale není to Batiste. Nevím, proč mě to k této značce tolik táhne - asi proto, že s ní mám už letité zkušenosti, zatímco Aussie je pro mě novinka. Oba šampony jsou určitě na srovnatelné úrovni a je na každém, kterému důvěřuje více :)

Pure locks kondicionér je první pěnový kondicionér, který jsem kdy zkusila. Aplikace je jednoduchá - zatřepete lahvičkou, zmáčknete a na dlani máte obrovskou pěnu, která si hravě poradí i s dlouhými vlasy. Tato aplikace mi přijde úžasná a je hrozná škoda, že s ní nepřišlo více značek, protože použijete malé množství, a zregenerujete celé vlasy. Nikde vám nic zbytečně nevytéká, neplýtváte a nestresujete, zda jste si kondicionér aplikovali na celé vlasy.
Kondicionér je příjemný, hezky voní, má boží konzistenci, ALE není dostatečně regenerační. Na normální či lehce suché vlasy asi stačit bude, ale pokud máte suché, poškozené nebo často namáhané vlasy, moc vám nepomůže a budete si muset dopomoct nějakou tou pravidelnou maskou. 




You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ten šampon od Yves Rocher chci zkusit , je docela chválený :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od YR jsem měla jeden šampon a byl super. Není to přírodní kosmetika, tak možná proto, jinak přírodní vlasovka za mě také nee.

    OdpovědětVymazat
  3. Asi som žiaden produkt ešte neskúšala, od YR ma zaujala ich hydratačná rada ale mne viac sadla tá od PUPY :)
    www.DanyCuks.com

    OdpovědětVymazat