Yves Rocher - Maracuja edice [Recenze]

By 11:32 , ,

Během jarního shopping fever jsem si pořídila tuto sadu Maracuja od Yves Rocher. Jedná se o limitku, ale ještě stále v prodejnách vídám tyto limitkové produkty, takže se nemusíte bát, že byste je propásli:) Sáhla jsem po toaletní vůni, spreji na vlasy a tělovém gelu



Vůně je krásná, svěží a naprosto perfektní na léto. Příjemně osvěží, není těžká, nebolí z ní hlava.
Obaly se podle mého taky povedly. Jednoduché, ale s pěkným potiskem, takže mi dělají na poličce parádu :)
Pro ekology mám dobrou zprávu - produkty Yves Rocher se začaly vyrábět v eko tubách, které obsahují o 25% méně plastu.

Yves Rocher má spoustu zajímavých produktů a přiznám se, že zatímco dřív jsem značku moc neznala, díky spolupráci jsem si ji zamilovala a teď si pravidelně kupuju spoustu věcí, protože vím, že se na YR můžu spolehnout :)


Toaletní voda z limitky Maracuja se stala mým parťákem k moři, na bazén, na párty u bazénu..prostě na jakoukoliv letní aktivitu, kde není třeba parfém, ale zároveň člověk nechce vyjít z domu úplně bez vůně. Jedná se o lehkou toaletku, takže se s ní sice navoníte, ale výdrž není taková, abyste se na ni mohli spolehnout celý den, což je na druhou stranu logické. Je to letní limitovaná vůně a v létě člověk dá spíše šanci něčemu lehčímu, než těžkému parfému.


Sprej na vlasy má hřívu pořádně provonět a zbavit ji případného nepříjemného zápachu. Sprej vlasy nemastí, neslepuje ani nevysušuje. Nemá žádný vliv na jejich stav. Pouze voní. Takže svoji roli zvládá perfektně.


Posledním produktem je hydratační gel na tělo, který ze všech tří produktů voní nejdéle a nejintenzivněji. Jak ho večer nanesu na tělo, ráno stále voním. Na druhou stranu mi nevyhovuje konzistence - je příliš lepkavá a těžko se do kůže vsakuje. Místo gelu bych spíše ocenila mléko, které se lépe vsákne a pleť je po něm hydratovanější než po gelu. 


Všechny tři produkty považuji za dobré. Jsem ráda, že jsem je vyzkoušela, na druhou stranu bych si je znovu nekoupila. Jednou to stačilo. Vůně mučenky a zázvoru je příjemná svěží změna, která je ale vhodná jenom na jaro/léto. Určitě se pro mě nejedná o žádné #musthave, u kterého bych šla vykoupit obchod, když by mi došly zásoby.
Příjemná změna na léto, ráda se s ní navoním na dovolené nebo doma, abych příteli "nesmrděla" :D Ale na zadek si z toho určitě nesednu.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tahle limitka se mi hrozně líbí. :) Nádherná vůně.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně moc se mi líbí ty obaly, to YR opravdu umí :) nejvíc mě asi zaujal ten gel na tělo :) pěkná recenze :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  3. Do YR chodím skoro pravidelně každý měsíc, díky slevové poukázce a vždy si něco vyberu. Tuhle značku mám moc ráda a mám u nich pár oblíbenců, na které nedám dopustit. Z této limitky jsem nic nezkoušela. Přiznám se, že ani nevím, jak voní, protože při poslední návštěvě jsem se v YR moc nerozhlížela a šla jsem jen pro dva produkty a nic víc :D Možná bych sáhla po toaletce, protože na léto je nějaká lehčí super lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to musí naozaj úžasne vonať :)

    OdpovědětVymazat