Kosmetické poprvé (TheBalm, EOS, Victoria's secret)

By 12:08 , , ,

Když mi přišel tento balíček, skákala jsem nadšením. Tři kosmetické značky, nad kterými slintám jako každá kosmetikou posedlá holka. EOS, Victoria's secret a TheBalm. Všechny tyto značky už nějakou dobu chci vyzkoušet, ale...vždycky je nějaké ALE!
Tentokrát žádné ALE nebylo, a já děkuji Elnino.cz za neskutečné překvápko.



Upřímně jsem byla fakt moc zvědavá, jestli se jedná o takový zázrak, jak je prezentováno na internetu. S Escadou jsem měla zkušenosti už dřív, protože se jedná o vůni mého mládí. Doma jsem měla snad všechny flakónky, které kdy vyšly a každý rok čekala na novou řadu. Ale je tomu už nějaký ten pátek. Poslední dobou jsem novinky nesledovala.


Escada je svěží, letní, mladistvá toaletní voda. Je sladká a úplně perfektně se hodí na léto. Je to toaletka, takže nečekejte celodenní výdrž, ale na odpoledne s přáteli, na dovolenou u moře či na letní party se bude hodit perfektně. Letošní novinka Sorbetto Rosso voní po melounech a má ve vás vyvolávat pocit, že se nacházíte ve slunné Itálii. 100 ml této toaletky seženete na Elnino.cz za 1597 Kč. 



Kdo by neznal Victoria's Secret, že ano. Myslím, že téměř každé holčičí srdíčko si nad touto značkou povzdechne. I já se kochala dlouhou dobu nejenom nad podprsenkami, ale zároveň jsem toužila i po nějaké té kosmetice. Victoria's Secret Passion Struck tělové mléko voní po orchidejích a jablku. Konzistence mléka je jemná, nelepí, nemastí. Mléko obsahuje jemné třpytky a hezky sjednocuje pokožku.  Pokožku máte příjemně hydratovanou, ale nikoli umaštěnou či jakkoliv jinak nepříjemnou na dotek. Vůně vydrží několik hodin, pocit hydratace taky.
Je skvělé, ale přiznám vám na férovku, že to není nic, co by nešlo nahradit nějakým jiným tělovým mlékem.  U VS se jedná spíše o dyzajnovku a o ten pocit mít něco této značky. Obal je krásný, vůně příjemná, ALE produkt spíše koupíte kvůli tomu, že se jedná o VS. Pokud jde o cenu, tak jsem mile překvapená. Nejedná se o žádnou raketu, ale o takový průměr - 250 ml stojí 173 Kč.


EOS balzámy na rty jsou známější než kterékoliv jiné balzámy. Mají tvar vajíčka a cenově se pohybují okolo 142 Kč. Já sáhla po růžové variantě v odstínu Coconut milk. Dlouhou dobu jsem nechápala, co na nich všichni mají. Až mi tento kokosový zázrak přišel. Těžko se to vysvětluje, ale zrovna prožívám závislost na svém balzámu na rty. Nosím ho všude s sebou, dokonce jsem  omezila i rtěnky. Vzhled, tvar obalu a konzistence vás nějak více "nutí" balzám používat. Balzám při častém používání rty nevysušuje, ale naopak hydratuje, zamezuje praskání rtů. Nevím, co bych vám o něm měla říct - toto je totiž produkt, který si každý musí vyzkoušet sám, aby pochopil, o čem mluvím.  Balzámů na rty mám plnou krabici, ale tento je něčím jiný.



Poslední produkt, který zmíním, je paletka očních stínů Nude Beach od theBalm. Paletka na žádné fotce nevynikne tak, jako ve skutečnosti. Přiznám se, že obrázky na internetu mě moc nezaujaly, ale chtěla jsem ji vyzkoušet - už jenom kvůli toho, že theBalm má vyhlášené paletky. V reálu jsou stíny daleko krásnější. Paletka obsahuje nositelné odstíny - jak světlé, tak i ty tmavší a výraznější, třpytivé i matné. Pigmentace je na jedničku, ale zároveň se můžete namalovat i jemně - stíny jdou "vystínovat". Nepráší (díky bohu! Některé stíny teď, když mám prodloužené řasy, nemůžu používat - protože je okamžitě zaprasí a jde to blbě dolů)! Výdrž je celodenní, nerozpíjí se, nedělají fleky. Moje doposud nejoblíbenější paletky jsou Sleek a BH cosmetics. TheBalm je zase o úroveň výš. Takže pokud přemýšlíte, zda investovat do této paletky, určitě investujte. Nezklame. Spíše se vám vyplatí si koupit tuto paletku za 563,- Kč, než si kupovat levné, drogerkové kousky, pod které musíte používat báze a stejně je výdrž i pigmentace spíše průměrná.





Pokud z tohoto článku máte pocit, že všechno chválím, tak je to pravda. Sama jsem překvapená, že jsem narazila na samé kvalitní věci, které bych si okamžitě koupila znovu. Největší radost mám z paletky stínů, co bych případně oželela, je tělové mléko VS (ale nechci ho oželet, možná si koupím další). Ale všechny produkty mají svoje klady a kdybych měla jmenovat zápory, tak mě těžko něco napadne. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ta The Balm paletka vypadá skvěle, já jsem sice už zvyklá na svoji od makeup revolution a myslím si, že víc jich nepotřebuju, ale zase když chce člověk trošku ozvláštnit svůj každodenní vzhled, nebo si připadat víc letně, tak tohle je určitě skvělá volba :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Luciku. MUR má super paletky. Mám jich doma taky spousty:)

      Vymazat
  2. Stále ma láka vyskúšať nejakú paletku od The Balm. Vždy si ale kúpim nejakú inú 😁 Ale raz ju určite už vyskúšam.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem hrozně dlouho odolavala. Ale teď si říkám, že už do těch levných nekvalitních značek investovat nebudu a raději si příště koupím něco kvlaitnejsiho od thebalm :)

      Vymazat
  3. Aj mne sa najviac páči asi Tha Balm paletka. vyzerá super a obsahuje krásne odtiene. Inak super, že nepráši, tiež to nemam rada. Inak pokiaľ ide o telové mlieka, ja si teda kupujem obyčajne také väčšie balenia, ktoré mi vydržia, lebo mám mega suchú pokožku vždy vždy a po každej sprche a vani sa MUSIM natriet, takže mi je zbytočne vyhadzovat peniaze na male balenia alebo rozne znacky s roznymi vonami :))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím. Mám to stejně. Většinou si vystacim s baleou. Dražší značky nepotrebuju.jen u krému na ruce více investuju - mám alergii na zimu a vždycky mám ruce jak stará baba.a ne každý krém mi pomůže..

      Vymazat
  4. S Eos balzámem mám zkušenosti, dokonce jsem vyzkoušela dvě vůně (nebo jak je rozdělit) a bohužel s oběma nemám dobré zkušenosti. Ano, voněly oba skvěle, chutnaly také, ale mě naopak rty mnohem více vysušovaly a nehydratovaly.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to mě mrzí.. Já jsem právě nadšená. Používám ho tak 30x denně :D a od té doby jsem vysušené rty neměla. Doteď byl můj nejoblíbenější balzám Baby Lips, ale je pravda, že při částem používání ve finále trošku vysusoval. Stejně jako astrid. A nejhorší pro mě bylo Labelo.

      Vymazat