Dekorativka a pečující kosmetika, která za to (ne)stojí

By 10:47 , ,

V noťasu se mi sešlo hned několik fotek produktů, které bych vám ráda ukázala. Některé věcičky mě uchvátily, jiné mě zklamaly, a tak to nebudeme zdržovat a rovnou se přesuneme k recenzím :)



Řasenka NYC - Get it all las#tag

Tato řasenka má řasy prodloužit a zahustit. Má k tomu speciálně tvarovaný štěteček, který mě na první pohled zaujal. Řasenka je tmavě černá a řasy hezky zvýrazní. Na druhou stranu se ale hodně rozpíjí, slepuje a ani objem není na jedničku. Řekla bych, že se jedná o průměr, kterým si oči nalíčím když vím, že jdu třeba jenom do obchodu. Celodenní držák do teplého počasí a do vlhka to určitě není. Seženete ji v drogerii Rossmann a stojí asi 80 Kč. 
- DOBRÝ- 


 

Oční mono stín Douglas

Přiznám se, že značka Douglas mě nikdy moc nebrala. Parfumerku mám sice ráda, ale to spíše díky ostatním značkám, které nabízí. Samotný Douglas mě nikdy nezaujal ani produkty, ani jejich vzhledem. Ve výprodejích jsem ale sáhla po tomto mono stínu a musím říct, že jsem spokojená. Příjemně pigmentovaný, celodenní výdrž, nepráší a navíc přesně takovou barvu jsem hrozně dlouho sháněla. Za 59,- Kč určitě skvělá investice, ale více jak stovku bych za něj nedala.
-CHVALITEBNÝ-



 

Odličovač očí Yves Rocher s chrpou

Bezesporu nejlepší produkt celého tohoto článku. Odličovák je tak skvělý, že si poradí s voděodolným makeupem i silnou vrstvou výrazného líčení. Nepálí z něj oči, nemastí, nezatěžuje pleť, nezpůsobuje alergickou reakci. Za mě určitě nejlepší produkt na odlíčení očí. Menší nevýhodou je jeho vyšší cena - 269 Kč za 200 ml. 
- VÝBORNÝ-

 

Sprchový gel Yves Rocher

YR sprcháče jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Krásně voní, nevysušují, jsou příjemné a i malinká troška člověku provoní celou koupelnu :) Tyto sprcháče ráda kupuju k narozkám či Vánocům, protože vím, že vždycky každého potěší. Navíc mají roztomilá balení a zajimavé kombinace vůní - mými favority je káva, mango, malina...
A stojí 79,- za 200 ml.
-VÝBORNÝ-



Štěteček na makeup Yves Rocher

Tak tento produkt mě nezaujal ani trošku. Nevím, jestli to je moji nešikovností, nedostatkem zkušeností nebo štětečkem, ale touto věcí se prostě nalíčit neumím. Daleko lepší mi příjdou buď pěnové houbičky nebo líčení prsty. Štěteček dělá na obličeji šmouhy a každý jeho tah jde hrozně moc vidět. Dělá obtisky. Okolí očí nenalíčí vůbec. Co mě dále štve, je obrovská spotřeba makeupu.
- NEDOSTATEČNÝ-  



You Might Also Like

4 komentářů

  1. zbožňujem články, kde človek nie len chváli ale aj kritizuje :P tie sú skutočne nápomocné :P

    jéé ten je krásny :) my máme klasického britského kocúra..váš je krajší..len mi trošku vadí ich mám-v-pičistická povaha :/ snáď ten váš taký nebude

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  2. Tento odlicovac na oči jsem chtěla dlouho vyzkoušet, ale nikdy jsem se k němu nedostala :D Mam moc rada dvoufazovy odlicovac oči od Garnier, který ma i rasy vyzivovat :) Jinak sprchové gely od YR mam také moc rada :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odličovák už chci hodně dlouho zkusit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Odličováky Yves Roscher jsou topka:)

    OdpovědětVymazat