Oui à L'Amour s Yves Rocher

By 9:00 ,

Přiznám se, že březen je můj nejoblíbenější a zároveň nejméně oblíbený měsíc.
Začíná jaro a všechny ty zimní chmury ze člověka rázem spadnou. Rázem je všechno tak nějak hezké a nadějuplné. Člověk věří v lepší zítřky, dny jsou delší, teploty vyšší... I když se v minulých letech hodně věcí v březnu pokazilo a místo vítání jara jsem spíše vítala slzy, věřím, že letošní březen nebude průlomový, bude stát za to a všichni si ho užijeme! Vždyť už tak krásně odstartoval - jarní akcí s Yves Rocher, která se podle mého vyvedla opravdu parádně a já děkuji za pozvání:)




Na promo akci jsem se na jednu stranu těšila, na druhou jsem se trošku bála. Nikoho jsem tam neznala a nejsem zrovna ten typ člověka, co se hned s každým přátelíčkuje (ty prodavačky v Lidlu, pán ve večerce, slečna ve zverimexu, paní na poště a pán v pekárně jsou výjimky! :D no a co, že kromě "dobrej, chci 20deka salámu, díky, nashle" ještě diskuzi rozvedu o dalších pár vět třeba o počasí :D to se nepočítá). Naštěstí jsem ta nervózně podupávající nebyla jediná, a tak jsem se seznámila s Marťou, díky které celá akce byla hrozně pohodová. 


Nejprve jsme se nadlábly, pak jsme si prohlídly novinky parfémů a následně se přesunuly k vytváření vlastních kytic. Akce se odehrávala v mém oblíbeném podniku - ve Spižírně 1902, kde ráda chodím ani ne tak kvůli občerstvení, jako spíše kvůli interiéru :)








Nejvíce mě dostal tento avokádový salát s hruškou a granátovým jablkem, který teď budu jíst asi nonstop. Doma už mám nakoupenou pořádnou dávku hrušek i avokáda a bude se připravovat! Vtipné je, že většinu věcí, co jsem ten den ochutnala, normálně nejím. Třeba fíky, hrušky, řepu, kozí sýr....etc. Prostě samé dobroty, které mě doteď nenapadlo kupovat, ale myslím, že svůj jídeníček trošku přehodnotím :)





Celá akce byla zaměřená na novinky - Parfémy - Oui à l´amour (ta malá) a Comme une Evidence (ta vysoká). Obě vůně voní příjemně květinové. Mým favoritem je ale Oui à l´amour, kterou jsem si vyzdobily květinu :)  Je jemná, elegantní a zároveň svěží. Zatím jsem se ji voněla 3x a pokaždé vůně vydržela dost dlouho. Ale pořádnou recenzi vám teprve napíšu:) Nerada totiž hodnotím kosmetiku po pár vyzkoušeních.














A co vy a produkty Yves Rocher? Máte nějaké zkušenosti? A co byste doporučily?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. tak to musela byť krásna akcia :) veľmi pekné prostredie vybrali :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem akcie s Yves Rocher, fotky úplne pripomínajú jar, krásne farebné;) mi budeme mať akciu teraz vo štvrtok takže sa moc teším:)

    OdpovědětVymazat
  3. Juuu Kaci, Tobe to tak moc sluselo :). Vune maji nadherne flakony a tento tyden jdu do Yves Rocher, tak je ocicham. Obcerstveni vypada naprosto delikatesne

    OdpovědětVymazat