Snídaně s Procter&Gamble - představení kosmetických novinek

By 10:07 , ,

Ahoj!

Dlouho se tu neobjevil žádný článek, ale dneska se to pokusím dohnat:)
Minulý čtvrtek jsem byla pozvána na snídani s Procter & Gamble, akce se odehrávala v centru současného umění DOX. Představeny nám byly novinky značek Pantene, Head & shoulders, Oral B a Aussie. Vy víte, jak moc jsem zatížená na přípravky na vlasy, a tak jsem s účasti neváhala ani vtěřinu.








Nejprve nám byla představena značka Pantene, která přichází na trh se spoustou novinek. Ale hlavně jsme se díky vlasovým specialistům dozvěděli, jak se správně starat o vlasy!

Tady máte pár základních tipů! Kondicionér nanášejte po použití šampónu nikoliv před! (šamponem se totiž jeho účinné látky vymývají) na ručníkem prosušené vlasy - je to nejlepší způsob, jak se účinné látky dostanou do vlasů.
Kondicionér se nanáší do celých vlasů - ale pozor, ať ho nevmasírujete do pokožky hlavy! Pak by se vlasy mohly mastit. Nanést ho můžete, ale nevmasírovat! Kondicionér nechejte chvilinku působit.
Maska se nanáší do délek a měla by se použít tak jedno za týden.
Kondicionér by se měl používat při každém mytí, aby vlasy byly vyživené.



Pantene přichází nejenom s novými šampony pro jemné, poškozené a normální vlasy, ale i se spoustou kondicionéru a balzámů. Pokud jsou vaše vlasy jemné a kondicionér je zbytečně zatěžuje, použijte pěnový kondicionér - je lehký, vlasy nezatěžuje, nebere jim objem a zároveň jsou vlasy vyživené. 
Na zničené vlasy pak jsou klasické kondicionéry a masky v tubě. Na množství, které použijete nezáleží - každá máme vlasy jiné, množství se tedy liší.






Pantene mimo jiné taky přichází s perfektní novinkou (tu musím ocenit i já) - s přípravkem na vlasy 3v1. Tedy se šamponem, který má v sobě taky kondicionér a výživu. Tento produkt se suprově hodí na cesty, protože konečně s sebou nemusíte tahat několik lahviček.






Následovala přednáška o Head & Shoulders, což je značka, která se specializuje na boj s lupy. Mám-li být upřímná, já na lupy nikdy netrpěla ani netrpím, takže tato značka není úplně můj šálek kávy, nicméně i na této prezentaci jsem se dozvěděla pár zajímavostí.

H&S představuje šampón a kondicionér, který nejenom pomáhá proti lupům, ale zároveň taky obsahuje arganový olej, a tak můžete zároveň bojovat jak s lupy, tak se zničenými vlasy, což je podle mého super. Hodně často se totiž setkávám s problémem, kdy nevím, zda mám používat produkty na barvené vlasy, jemné vlasy nebo zničené vlasy, a tak používám vždycky jen jedno. H&S přišel s řešením, jak vlasy nejenom vyléčit od lupů, ale taky zachránit zničené konečky. viz. první dvě fotky pod tímto odstavcem





 
Zajímavá byla i prezentace pánských produktů - v obchodech jsou k dostání nejenom šampóny, které vás zbaví lupů, ale zároveň vám pomůžou i proti padání vlasů. K dostání je tedy šampón jak s mořskými minerály, tak s kofeinem. A od jara bude k dostání speciální fotbalová edice.




Třetí značkou byla značka Aussie, která cílí na mladé slečny a ze všech výše zmiňovaných značek, je nejvíce hravá a snaží se právě nalákat jak přes sociální sítě, tak přes originální reklamy. Většině mých čtenářek bude asi nejblíže - nemýlím se? 

Aussie přichází s novou kolekci "Aussie Pure Locks, která je plná antioxidantů podobně jako ve švestce kakadu či australském citrusu. Tato zázračná řada oživuje unavené kadeře, které nevypadají dobře - jemně je čistí, poskytuje jim výživu a zanechá je osvěžené a extra zářivé. Obsahuje vitamin C a antioxidanty pro ochranu zatížených vlasů a má příjemnou vůni."

Pure lock nabízí jak dva druhy pěnového balzámu - pro jemné a pro normální vlasy, 3minutovou intenzivní péči, balzám, šampón, ochranný sprej před poškozením. Těchto 6 produktů bude k dostání nejenom v klasickém balení, ale i v tom cestovním.








Posledním představovaným produktem byly elektrické zubní kartáčky Oral B. Přiznám se, že doma mám klasický kartáček a i když mě elektrický hodně lákal, nechtělo se mi do něj investovat (ano, vím, že o zuby a vlasy by se každá slečna měla starat. Jsou korunou její krásy.)

Oral B přináší na trh nový kartáček v rose gold barvě (co si budem, kvůli té barvy ho chci), který má nejenom senzor tlaku (prostě vám řekne, kdy na ty zuby moc tlačíte), ale jde i pomocí bluetooth propojit s mobilem, stáhnete si appku, ve které se vám bude zobrazovat, jak dlouho si zuby čistíte, jak důkladně a kterou část jste si nevyčistili :) No, zní to sice hodně zajímavě, na druhou stranu si myslím, že mít na všechno aplikace je už trošku střelené. 
Navíc kartáček obsahuje cestovní balení, stojánek na mobil a nabíječku na mobil :D ehm.  Toto je věc, kterou si asi každý musí ujasnit sám a rozhodnout se, jestli kromě smártfounu chce i smártkartáček :D já bych se ze všech těch statistik asi zbláznila. Stačí mi můj krokoměr. Nicméně jeden elektrický kartáček na vyzkoušení jsem dostala a říkám vám, že mě baví si mýt zuby :D








You Might Also Like

6 komentářů

  1. zbožňujem blogerské eventy, kde sa všetky stretneme a všetky máme rovnaké záujmy ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super akce! Tolik dobrot :) už se těším, až nějakou novinku vyzkouším.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tak téměř celý rituál se šampony, kondiconéry a maskou dělám správně, akorát kondicionér i masku patlám na celou hlavu :-D výhodu mám, že kudrnaté vlasy jsou suché, takže potom se žádný mastný flek na hlavě nekoná :) Od Pantene mám kondicionér a je skvělý.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kefka je úžasná a bavila by ma aj ta aplikácia :) ja mám úplne obyčajnú elektrickú kefku, je fajn, ale neni to to pravé :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kdy bude ten Head And shoulders k dostání u nas? Chci mamce koupit s tím arganový olejem, ona na H&S nedá dopustit:)
    Já jaem dostala elektrický kartáček na Vánoce teď a je to supr! Ale teda aplikaci k němu nemám 😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, já myslela že už v prodeji je. Ale nenašla jsem ho na netu. Zítra se ti zeptám :)

      Vymazat