Redken All soft - šampon & kondicionér [Recenze]

By 8:30 , , ,

AHOJ! 
Nedávno jsem si na Notino.cz koupila obrovský balíček vlasové kosmetiky, který postupně testuju. Kromě Keratinové masky jsem konečně taky sáhla po značce Redken, o které hodně čtu i slýchám. Volba padla na šampon a kondicionér - All Soft. Tato řada je určená pro suché a křehké vlasy. Je regenerační a měla by vlasy zachránit.



Redken je celkem drahá vlasová kosmetika, takže se naférovku přiznám, že mi to trošku trhalo kapsu a srdce, ale je pravda, že jak neinvestuji do žádné kosmetiky nějaké závratné částky, vlasy jsou jediná část těla, do které jsem ochotná cpát tisíce, protože je považuju za nejdůležitější znak ženskosti a krásy. Navíc mám vyloženě ověřeno, že profesionální a dražší vlasové přípravky jsou skutečně kvalitní a ta investice se vám vrátí. Ať už jde o vlasy, které jsou zdravé, pěkné, snadno rozčesatelné nebo přestávají tolik padat.

Šampon má 300ml a stojí 299,-Kč, kondicionér má 250ml a stojí 359,- 
Co moc nechápu je, proč se dělají tak malinkaté kondicionéry. Sama bych spíše ocenila, kdyby byly stejně velké, protože mám daleko větší spotřebu kondicionéru než šamponu. Zatímco šampon napění, kondicionér ne, a tak ho člověk na vlasy naplácá víc. Kondicionér používám při každém mytí!


Šampón není přírodní, ale naopak - spousta chemie. Takže pro mé vlasy vyloženě slast. Vůně je taková netypická - něco mezi broskví a chemickou broskví :D

Ani jeden z produktů není ani řídký ani moc hustý - proto se velmi dobře nanáší a roztírá. Kondicionér vždycky nechám chvilku působit a vlasy jsou pak snadněji rozčesatelné, lesklejší a zdravější.

Celkově mi řada All soft vyhovuje. Vlasy jsou zdravější, lesklejší, pěknější. Dobře se upravují i rozčesávají. Obrovskou výhodou je i to, že se vlasy nemastí, takže vydrží v použitelném stavu i několik dní. Nejsou těžké ani zplihlé.



Celkově mi řada All soft vyhovuje. Vlasy mám zdravější, nadýchanější, snadno se upravují a nemastí se. Šampon ani kondicionér vlasy nezatěžují, nemáte pocit těžkých vlasů. 
Co mě trošku odrazuje, je cena, která je vyšší. Pokud nejste ochotni do něj investovat, myslím, že kvalitou je srovnatelný s vlasovou kosmetikou L'oreál Professionnel.



You Might Also Like

6 komentářů

  1. Heh, konečně jsem našla člověka, který používá kondicionér při každém mytí a nadává na to, proč se dělají kondicionéry menší než šampony! Přesně jsem se v tom poznala :D jinak já se dala na přírodní šampony, takže toto by mi nesedělo a našla jsem značku, která konečně pochopila problém menších kondicionérů a dělá alespoň stejné balení jako je šampon :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Kaci, ja taky spotrebuju vic kondicioneru nez samponu, takze kondicioneru bych uvitala urcite vetsi baleni. Spotrebovavam posledni vlasovou kosmetiku co doma mam a prave chci zainvestovat a to bud do Redkenu nebo Alterny, verim, ze se to na vlasky vyplati ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, určitě vyplatí. Navíc ty máš nádherné dlouhé vlasy, tak by byla úplná škoda jim nedat tu nejlepší výživu :)

      Vymazat
  3. No a ja zas kondicionér takmer nepoužívam a ak, tak len veľmi malé množstvo a aj to som si ho zvykla dať na vlasy ešte predtým, než použijem šampon, pretože mám potom vlasy strašné, mastia sa nenormálne rýchlo a hneď ich mám ťažké a spľasnuté, a to som už požila aj tie drahšie kvalitnejšie. Takže mi robí lepšie, keď žiadne nepoužijem alebo teda len na končeky pred použitím šamponu.. :) Ale o tejto značke som ešte nepočula, ale suhlasim s tebou, do vlasovej kozmetiky treba investovať, lebo vlasy su predsa korunou krásy ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Kondicionéru patlám na hlavu tunu, takže to by mě asi taky vadilo, ten je hned pryč :/ Jinak řada vypadá dobře a vzhledem k tomu, že jsem na základě tebe začala používat i Alpecin, tak věřím, že tohle bude taky dobrý :) Nevím jestli ho ještě používáš a jsi s ním ještě spokojená, ale já úplně, už jedu druhý balení :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat