Kde kupovat plavky, když jste zdědily hrudník po tátovi

By 12:00 ,

Ahoj ahoj!

Léto, resp. období plavek není zrovna mým oblíbeným obdobím. Nerada se někde vystavuju, obnažuju a ukazuju zadek. Letní období pro mě vždycky bylo dost depresivní už kvůli tomu, že jsem musela s kůži na trh, a světu ukázat, že jsem zdědila hrudník po tatínkovi. Dřív jsem z toho měla nekončící komplexy a poslouchala milion vtípků a narážek na to, kde jsem nechala prsa. V dnešní době už ale na to koukám trošku jinak. Asi mi stačilo dospět (a vidět pár fotek silikonových prsou, vyslechnout si nějaké ty příběhy z operace) a já se své představy o bujném hrudníku vzdala. Neříkám, že mě to někdy nezamrzí, ale co. Ale moje priority jsou už trošku jinde.

Určitě jsou mezi vámi i slečny, které řeší/řešily podobné dilema, a tak je článek tak trochu věnován právě jim. Jsou jen dvě řešení - buď se se svým "nedostatkem" smířit nebo si trošku dopomoct :) Jsme přece ženské a existují pro nás určité vylepšováky našeho vzhledu - k těm patří i push-up podprsenky. Nejde tak ani o to, někoho oslňovat bujným dekoltem, jako spíše o způsob, jak si v létě trochu povzbudit sebevědomí vedle všech těch obdařených koček :)

černé plavky jsou naprostá klasika, že jo. Pokud ale stejně jako já milujete proužky, nejvíce vás dostanou tyto černo-bílo-zelené krásky z Otto-shopu


Vzhledem k tomu, že v srpnu jedu na dovolenou, už tak nějak pokukuju po nových plavkách - a v jedné věci mám jasno - měly by mít push-up podprsenku. Než jsem se dala do nákupu, nejprve jsem pořádně prošmejdila internet, abych zjistila, kde takové plavky prodávají a jaká je vlastně nabídka.

Z kamenných obchodů doporučuju navštívit H&M nebo New Yorker (naopak se vyhnout F&F, Reserved, Camaieu - tam seženete leda tak prvotřídní depresi). Na internetu jsem pak narazila na eshopy jako www.otto-shop.czwww.botovo.cz nebo na www.calzedonia.com, kde je plavek spousta a pár z nich vám tady přidávám jako inspiraci.
ty růžové z NY mám doma v bílé - a můžu doporučit :) Po květinových z H&M už nějakou dobu pokukuju:)



You Might Also Like

3 komentářů

  1. Já sice nemám nějak extra velká prsa, ale push up podprsenky ráda nemám. Vyrábí se jich ale hodně - tím lépe pro tebe - ale když najdu nějakou krásnou podprsenku nebo plavky a zjistím, že se vyrábí jen v push up verzi, jsem docela naštvaná :DDD

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem v tom s tebou, taky mám hrudník po tátovi a narážky typu kde jsem prsa nechala nebo ještě líp, jestli jsem je už našla, znám až moc dobře.. Ale upřímně si z toho nic moc nedělám, myslím, že i kdybych měla o pár čísel větší prsa, stejně bych výstřihy nenosila, protože bych se v nich necítila ;)
    Já nakupování plavek úplně nesnáším, taky možná proto mám už pár let jenom jedny plavky a děsím se okamžiku, kdy pojedu k moři (nikdy jinde nejsem ochotná plavky nosit) a budu muset si nějaká schánět, to abych k tomu moři radši ani nejela (teď asi trošku přeháním, k moři bych jela ráda, ale chápeme se :D)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle mě naštěstí netrápí, ale jinak pěkný článek 😉
    SmileThess

    OdpovědětVymazat