HOME & DECOR: Jak si bydlíme

By 12:00

Ahoj Ahoj!

Slibovala jsem vám, že když se teda stěhuju, že tu budu přidávat i články o bytových doplňcích, o tom, jak bydlím, co jsem si pořídila :) 
Náš byt ještě není úplně hotový. Chybí nám spousta nábytku a doplňků, všechno to nějak doladit. Třeba taková ložnice ještě musí projít kompletní přeměnou..ale obývák se nám už pomalinku rýsuje, a tak jsem se rozhodla tu hodit pár fotek z toho, jak to v současné chvíli vypadá.
Důvod, proč ještě není všechno dokonalé je ten, že jsem musela šprtat na státnice, a tak nebyl čas ani moc chuť něco řešit, navíc jsem perfekcionista, takže každou věc do domácnosti si musím pořádně prohlídnout, rozhodnout, vybrat tu nejlepší ze všech. A v neposlední řadě to je taky neskutečně drahý špás - už teď v té výbavičce máme desítky tisíc (no dobře, nejvíce peněz je v mém vybavení kuchyně :D asi jsem se zbláznila, ale mým největším koníčkem je vaření, pečení a lítání po kuchyni:D )

Tak tady úřaduju, líčím se, lakuju si nehty, snídám...dělám tu všechno :) :D A ulítávám na chlebu :D

Stůl jsem si pořídila v Moebelixu během Shopping night a je přesně podle mého gusta♥ Křesílko je z Ikea. Nad stůl si ještě v budoucnu namontuju poličky na knihy a možná i nějakou tu nástěnku. A ještě bych potřebovala nějakou pořádnou moderní lampu, ať se mi dobře učí :)





Jestli mám nějakou úchylku, tak je to úchylka na polštářky :D Musím jich mít plnou postel, gauč, křeslo.. :D Tyto jsou z větší části z Jysku - krom toho psího - ten je z F&F home. 
Kulatý stoleček s úložným prostorem je z Moebelixu a přiznávám, že jsem k němu byla skeptická - stejně jako k těm dvěma černým konferenčním stolkům...Teď jsou to moje oblíbené kousky nábytku :D A hlavně se na nich skvěle fotí kosmetika a jídlo :D  #JsemKejTaAJsemPsychopat



Co nám ještě chybí, je obývací stěna - ale představu už mám - bude celá složená z těchto kostek různých velikostí :) A ano, bude bílá! :) Tyto kostky si možná pořídím i na to moje chlupaté zvířectvo, které prozatím bydlí u našich, ale brzo ho už budeme stěhovat s sebou :) Jen nechci vidět, jak ten koberec bude vypadat až na něj budou Lilly & Mily trousit bobky, seno, písek a žrádlo :D Můj pokoj u našich teď díky ním vypadá jak skládka, tak snad nezdemolují i náš byt :D


Náš první společný kus nábytku - komoda z Moebelixu♥ Zbožňuju tento moderní styl


You Might Also Like

8 komentářů

  1. Jedním slovem, nádhera. Konečně nevidím ten typický stůl z Ikei, který má každý :-D Moc pěkná je ta šedá sedačka, skvěle se do bytu hodí. Taky mám dracenu(kytka) ale nějak mi pohynula a je jen s jednou větví, asi se špatně starám. Moc se mi líbí křesílko, tohle bych si chtěla taky pořídit ale v spíš v černé. Já mám obývací stěnu bílo-černou, s vysokým leskem. Ač to byla levná dřevotříska, tak stěnu mám téměř 5 let a nikde žádný škrábaneček ani nic ohnutého, či na pohled opotřebováno, fakt spokojenost. Ty máš zvířátka? jen je ukaž :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi páči tvoje kresielko pri písacom stole - naozaj krásne. :) Ja mám tiež úchylku na vankúše a mám ich všade, ale strašne ma vytáča, keď sa chce o ne niekto oprieť a krčí mi ich :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné to máte Kači :) No já se stěhovala, jenže jsem zjistila, že mi tohle bydlení nevyhovuje, takže se budu stěhovat znovu

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké :) Moc se mi líbí ten kulaty odkládací stolek, ten je perfektní :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  5. No téda, máš to moc pěkné. :) Tak něják si představuji budoucí byt já a tak něják máme prozatím laděný i náš pokoj u našich :) JEN TO není ještě ono... Ta komoda je super, takovou jsem snad ještě nikde neviděla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké;) Já se musím také pochlubit - teď jsem si pořídila tento toaletní stolek http://www.nabytek-bmark.cz/loznice/toaletni-stolky/toaletni-stolek-link.html a jsem z něho nadšená.

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsme nedávno vybavovali naši kuchyň a musím říci, že je to tedy naprosto nepředstavitelná hrozba pro ty, kteří dělají všechno v klidu :D Rozhodně to v klidu nejde, ale když víte jak na to, tak se to i docela dá. Nejhorší pro nás ale byl výběr gastro vybavení ... To byl fakt porod.

    OdpovědětVymazat