Astrid - péče od hlavy až k patě [Recenze]

By 13:00 , , ,

Ahoj Ahoj!

Dneska tu pro vás mám recenzi nějakých těch produktů od Astridu. Tentokrát půjde o několik mini recenzí, takže nebudu zdržovat a jdeme se do toho pustit. Věřím, že každý si v tomto článku najde to svoje.



Astrid - Jemný gel na holení

Přiznávám, že gely a pěny na holení šly poslední dobou mimo mě. Když se koupete ve sprchovém koutě, je trošku problém si něco patlat na nohy, a tak jsem na holení nožisek používala povětšinou buď takovou tu žiletku s "olejovou hlavicí" nebo sprchový gel. Od té doby co mám vanu, je pro mě gel nejlepší kámoš - zvláště tento od Astridu.
Je jemný, neštípe po něm pokožka, nevysušuje, příjemně se roztírá, usnadňuje holení a příjemně voní. Prostě přípravek, který se hodí každé slečně do letní výbavičky.



Astrid - Pěna na holení

Příjemná, nevysušuje, nevyskakují po ní pupínky, příjemně se s ní pracuje. Prostě pěna:)
Pokud bych ale měla říct, jestli mi víc vyhovuje pěna nebo gel, tak je to určitě gel. Vždycky jsem ho měla raději. Lépe se mi s ním pracuje, lépe se roztírá...a hlavně není úplně všude, když vystříkne z nádobky:)
Oba produkty ale určitě stojí za koupení! Je jen na vás, zda preferujete gel nebo pěnu.



 Antiperspirant na nohy + deodorant do bot

Přiznejme si..léto je tady, všichni se potíme ať chceme nebo nechceme a potí se nám i nohy. Každému se občas určitě stalo, že někam přišel, sundal si boty...a doufal, že lidi v okolí mají rýmu :D To je prostě fakt. Proto se hodně rozmáhají různé antiperspiranty na nohy, deodoranty do bot a člověk si to už bez nich prostě neumí představit (pokud se chce vyhnout trapasu). Astrid přišel s těmito dvěma spreji a já tleskám. Cenově určitě stojí za to, člověk si nastříká nejenom nohy, ale i boty a s naprostým klidem může vyrazit na celodenní vycházku rozpáleným městem/vesnicí/na hory/kamkoliv. 
Antiperspirant jsem nikdy předtím neměla, ale deodorantů do bot jsem už vyzkoušela několik a tento Astrid je příjemný nadprůměr. Jenom ho musíte do bot stříkat trošku častěji. Na běžný den stačí, ale pokud už máte smradlavé boty z dob minulých, doporučuji spíše používat Adidas Foot Protect, který si poradí i s nohou, na které máte silonky a tenisky a boty vám od nich nasmrádly :D (je vtipné o tom psát, ale všichni jsme jen lidi a všichni máme stejné problémy:)




SOS regenerační krém na nohy

Suchou pokožku na chodidlech už asi zažil každý. Po dlouhé zimě přichází období podpatků, sandálků, žabek a na to je vhodné mít hezky udržovaná chodidla. Krém jsem testovala vždycky v noci, když jsem si paty opilovala elektronickým strojkem a následně je namazala silnou vrstvou Astrid krému a zabalila do ponožky. Ráno byly moje nožky hladké jako dětská prdélka :D Takže za mě určitě palec nahoru! Krém je spíše na průměrné nohy, takže pokud vás trápí hodně suchá pokožka, asi vám nepomůže tolik, kolik byste potřebovali.



Lesk na vlasy + Lak na vlasy

Jak jste si mohli přečíst v mém článku My hair routine, laky na vlasy moc nepoužívám - zbytečně vlasy vysušují a přiznávám, že nesnáším ten pocit slepených vlasů. Používám je jenom v případě, že jdu na nějakou důležitou akci, kde mi účes musí držet. Minulý týden jsem právě byla na takové akci, a tak jsem mohla otestovat, zda Astrid lak je skutečně k něčemu. Navlněné vlasy mi musely držet 17hodin. Měla jsem je seplé, ale natupírované a vlnité, což je oříšek sám o sobě. KUPODIVU (sama se divím, lakům zase tolik nevěřím) mi účes držel celou dobu a když jsem si vlasy rozpustila, stále zůstaly vlnité, držely tvar i objem. Takže za mě spokojenost.
Lesk ale moc neupotřebím - pro mě je to bohužel trošku zbytečný produkt. Nedrží vlasy jako lak, takže slouží spíše k zafixování baby vlásků. Není špatný, ale obešla bych se bez něj :) Považuji to za produkt pro takové ty vlasové fajnšmekry!



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Nějaký takový antiperspirant na nohy si asi budu muset pořídit, jen tak, pro jistotu :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Taky používám sprcháče na nohy, nicméně pěna by se hodila:D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat