Wishlist - Vysněné produkty NYX

By 13:11 , ,

AHOOOJ!
Nejprve bych vám moc chtěla poděkovat za komentáře k minulým článkům. Neměla jsem moc času reagovat. Jak si můžete všimnout, tak ani články nejsou zas tak časté jako dřív...Moc Vám za veškeré ohlasy, komentáře, zprávy děkuji. Vážím si toho, je to pro mě hrozně motivující, když vidím zpětnou vazbu:)

Nedávno jsem objevila značku NYX a od té doby jsem ji totálně propadla. Vzhledem k tomu, že jediná kamenná prodejna je v Praze v OC Nový Smíchov, a já si ráda produkty očumnu, tak mi nezbývá, než si doma prohlížet produkty, pročíst recenze, a pak se vydat do Práglu na nákup :) V Ostravském Douglasu totiž polovin věci nemají, a když by je mít měli, tak jsou věčně vyprodané. Narazit proto na něco, co chci, je celkem nereálné.

Nejvíce ze všeho mě lákají NYX rtěnky. Doma mám jednu z řady Lingerie (ano, brousím si zuby na další - nejlépe z těch nových 12 odstínů). Na recenzi této řady mrkněte SEM.


Další věcí, co bych si přála, je tato sada 24 rtěnek. Nevím, zda bych někdy měla odvahu na modré či černé rty, ale zbytek bych hrozně ráda vyzkoušela....Sada ani není tak drahá. Stojí 1300,-  Takže už mám jasno o svém narozeninovém dárku...




Pokud bych ale nesehnala celou sadu 24 rtěnek, celkem si dělám zálusk i na tyto dvě sady Liquid Suede cream lipstick. O těchto rtěnkách jsem četla samé velmi pozitivné recenze. Výdrž je prý parádní a neměly by tolik vysušovat jako Lingerie. První sada by byla ideální na jaro - chytá mě totiž šílená chuť zase nosit fialové a výrazné odstíny, což moc nebudí pochopení u lidi u nás v Havířově, kteří na mě pořád koukají jako na idiota pokaždé, když mám výraznější rtěnku. I když oni na mě koukají pořád jako na idiota, i když si oblíknu něco výraznějšího...
No a ta tělovka má podle mě dokonalý odstín

Druhá sada je podle mého ideální na podzim. Temné odstíny jsem si hodně oblíbila. Sice je jaro, ale i tak pořád nosím šedé/černé/hnědé líčení a černé oblečení :D Takže by se mi tento set vlastně hodil i teď...
Máte někdo zkušenosti?



Z řady rtěnek Soft matte mám doma odstíny Ibiza a Monte Carlo. Ibiza je taková lehce do oranžova, Monte Carlo se sytě rudá. Rtěnky mi vyhovují, příliš nevysušují, výdrž sice není tak dokonalá jako u Lingerie, ale špatná taky není, a tak bych si je ráda pořídila i v dalších odstínech..


Máte někdo zkušenosti, jestli je lepší řada Soft Matte nebo Liquid Suede cream??



Od té doby co jsem si omylem ufikla polovinu obočí (abych ho nemusela pořád zdlouhavě trhat, pořídila jsem si elektronický zastřihávač obočí Remington...hádejte, jak jsem dopadla? Ano, bez obočí :D ), jsem odsouzená k tomu, si obočí dokreslovat a řeknu vám, že je to příšerná otrava. Jakmile není někde dokonalé světlo a pořádné zrcadlo, jsem v háji :D Dokreslováním trávím více času než zbytkem mejkapu a někdy to ani není stejné (protože mi ani chloupky stejně nerostou :( Vlastně mi vůbec nerostou)
Od NYX už mám pudr na obočí (čekejte recenzi, je totiž boží! Přežije snad všechno!) a s tím jsem naprosto spokojená, teď ještě přemýšlím nad nějakým dalším produktem a tato sada (ale v tmavších odstínech) by byla podle mého ideál.



Linky používám denně. Ale nikdy jsem neměla odvahu na jiné, než černé...teď silně koketuju s myšlenkou červených. To by šlo, ne?


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Nyx ma super ruze :), ja mam soft matte a maju krasne farby, len mi vysusuju pery (ako vsetke matne ruze). Linku som si od nich nedavno kupila ruzovu a je super, len v nej vyzeram uplne otrasne....takze ju asi pouzivat nebudem. Ale tiez rozmyslam nad cervenou :D
    LIFE IN PCTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  2. Já nemám zkušenosti vůbec s ničím, ale o ty sadě 12 rtěnek od Nyx jsem viděla hodně recenzí a myslím, že budou skvělé.:) Jestli si je pořídíš, jsem docela zvědavá, do čeho půjdeš.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Tekuté rtěnky od Nyx miluji, mám jich několik. Linky také používám černé, sem tam šedé nebo hnědé, někdy je i odvaha na zelenou či fialovou.

    OdpovědětVymazat