Makeup Dermacol - Wake & makeup [Recenze]

By 10:00 , ,

Ahoj:)
Dnešní recenze bude poněkud netypická...
V práci, na otvíračce Rossmann drogerie jsem dostala spoustu vzorků Wake & Makeup od Dermacol, a i když jsem si originální lahvičku s makeupem nekoupila, i tak vám mohu sepsat recenzi, protože makeup jsem vyzkoušela opravdu důkladně..


  • Dostupnost
Makeup seženete v drogeriích se stojany Dermacol. V Rossmanovi se cena za 30ml lahvičku pohybuje okolo 330,- (nevím úplně přesně), na dekorativka.cz je za 329,- a na notino.cz stojí 302,- Kč, což je zatím nejnižší cena, co jsem objevila, když opomenu příležitostné slevy.  

Makeup mě baví svým vzhledem - lahvička tělové barvy s nakresleným obličejem Taťány Kuchařové a všechno to je laděno do růžova :)


  • Krytí
Podle ofciálních informací má být  vyšší, mně přijde takové střední. Možná trošku větší než má můj nejoblíbenější Lasting Finish 25H od Rimmel . Výhodou Wake & Makeup je, že je perfektně matný. Okamžitě zaschne, neleskne se, a tak nemusíte pudrovat. Vůbec. Je to zbytečné.

S otázkou rychlého schnutí se pak bohužel váže nepříjemnost zvaná - pokud nestihnete rychle rozetřít, makeup dřete nasucho a tvoří se vám na obličeji žmolky. Prostě a jednoduše - nanesete a rychle roztíráte než bude pozdě.



Odstín 02 je hodně světlý. Obličej ale příjemně prozáří
  • Odstín
Makeup je k dostání ve čtyřech odstínech, já vyzkoušela odstín 2 a musím říct, že mi fakt sedí. Odstín 1 bude potom pro opravdu velké bledulky. Výhodou je, že nedělá efekt masky a má přirozený tón - žádné oranžové masky! Hurá!! Texturou mi připomíná Better skin od Maybelline.



  • Výdrž
Dalo by se říct, že celodenní! Makeup je VODĚODOLNÝ! ALE! nesmíte brečet. V životě jsem se ještě nesetkala s makeupem, který by se mi tak bleskově smyl ve chvíli, kdy mi ze zimy začaly slzet oči. Jakože vážně? Nevoděodolný makeup očí to přežil, ale na tváři se mi udělal obrovský bílý flek. Možná jsem ho jen špatně nanesla nebo za to mohla podivná konstelace hvězd, ale dost mě to překvapilo.


Celkově bych řekla, že mi makeup vyhovuje asi tak na 70%. Krásně voní, dobře se roztírá - i když mě trošku štve, jak rychle zaschne. Nevýhodou je, že se nedá vrstvit - tzn. pokud potřebujete pouze domejkapovat nějakou část obličeje, makeup tak snadno nesplyne s předchozí vrstvou jako třeba již zmiňovaný Lasting finish od Rimmel.
Obličej je rozzářený,vypadá svěže a přirozeně. Makeup nedělá efekt masky.



....a jaké jsou Vaše zkušenosti?:)

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Hmm..určitě bych jej ráda vyzkoušela, jelikož mám mastnou pleť a asi by mi vyhovoval. S tou voděodolností to je celkem zajímavý. Obal se mi líbí strašně moc :). BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem docela překvapená jeho velkým krytím, ale měla jsem jen jeden vzorek, tak nemůžu soudit:) Ale Rimmel je jen jeden:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne teda absolutne nevyhovoval :) jak pises, spatne se roztira, kryti dle meho nazoru nic moc - spise nez make -up mi prisel jako BB cream.. :) priste si ho uz urcite znovu nekoupim..ale jen to jen muj nazor :)

    OdpovědětVymazat