Lak Rimmel - Super Gel [Recenze]

By 19:17 , ,

O "novince" Super Gel lacích od Rimmel jste už nejspíše slyšely :) Jejich uvedení na trh zaznamenalo obrovský boom. Já se k jejich koupi odhodlala teprve nedávno, protože co si budeme - cena laku je bezmála 2stovky a potřebujete jak barevný lak, tak nadlak, což už znamená stovky čtyři a já zrovna nejsem člověk, co by chtěl "tolik" investovat do něčeho, co mi na nehtech vydrží den, dva.
(Pro zvětšení fotek na ně klikněte!)

Lak jsem si pořídila v odstínu Urban Purple - moje typicky vínovo-fialová barva.


Lak slibuje efekt gelového nehtu bez použití UV lampy. Jestli je efekt skutečně gelový, neposoudím (gelovky jsem nikdy neměla), ale říkám, že po použití nadlaku se nehty krásně lesknou a vypadají dobře. Vrchní vrstva navíc lak chrání před poškozením a pomáhá rychlejšímu zasychání - i když to vlastně ani není třeba. Na laku oceňuju, jak rychle dokáže zaschnout - úplně!

Kromě perfektní délky schnutí taky musím vyzdvihnout sytost! I jedna vrstva stačí! Takže pokud spěcháte a potřebujete, aby vaše nehty nějak vypadaly, neznám lepší řešení, než je tato dvojka Super Gel. Nehty nalakujete za půl hodiny a jdete. Žádné obtisknuté peřiny, lem silonek, vlasy...nic! když lak zaschne, je suchý! Běžně si na lakování vyčlením tak 2-3 hoďky, ale s těmito laky není potřeba! 


Na nehtech se nedělají rýhy, ani se nehty nehezky nešpiní (nebo jak vysvětlit to, když mi lak zmatní a ušpiní se, ale vyčistit to nejde!). Taky jsem zatím nezažila, že by se mi po nalakování udělaly na nehtu bublinky nebo praskliny! Hurááá!

Ale teď k jádru pudla - a tím je výdrž. Lak slibuje několikadenní výdrž. Ehm. Den, dva dá, někdy i tři, ale to se už začnou loupat konečky! Výhodou je, že se lak nesloupne celý, ale vždycky jen kousíček (který jde naštěstí dolakovat). Pokud bych měla hodnotit výdrž, je u laku tou největší slabinou. Ne proto, že by byla tak hrozná - používám ho na nehty pokaždé, když vím, že budu mít hektický týden a potřebuju, aby nehty nějak vypadaly více dnů, ale proto, že až moc slibuje to, co neumí splnit! V porovnání s ostatními laky je spíše lehce nadprůměrný, ale zázrak to není.
Přidávám fotky, jak nehty vypadají 4. den pozdě odpoledne (takže téměř 4 dny)

Nehty po 4 dnech



Kladně hodnotím i výběr odstínů a štěteček, se kterým se dobře manipuluje! Je velký a lakování je s ním příjemné a rychlé.
Co se týče Kroku 1 a Kroku 2, laky k sobě prostě patří. Můžete používat barevný lak s jiným nadlakem, ale ten efekt to nemá. To samé v případě průhledného laku! Laky jsou na sobě závislé.



Shrnuto, podtrženo!
Pokud bych si měla lak koupit za 169,-Kč, nikdy bych si ho nekoupila. Za ty peníze nestojí. Pokud ale narazíte na slevu, doporučuju.
Taky mám pro vás menší tip - při objednávání kosmetiky, jsem objevila, že na Notino.cz je mají za 89,- Kč. Takže v tomto případě  určitě doporučuju objednat! Sama si ještě doobjednám nějaký další odstín. Ani ne tak kvůli výdrží, ale spíše proto, jak lak bleskově schne a jak vypadá na nehtech. I když ty 4 dny výdrže taky nejsou úplně k zahození. Pořád lepší, než když jsem si včera večer nalakovala nehty nějakým jiným lakem a dneska už mám zase oloupané dva konečky!






You Might Also Like

9 komentářů

  1. Aha tak predsa len to nie je žiaden zázrak a to som sa ich chystala vyskúšať. Trochu ma mrzí, že už nevyrábajú tie s Lycrou, tie boli super a aj dlho držali, nič nedržalo na nechtoch tak dlho ako tieto laky, mám doma ešte jeden kus, ale ďalšie sa už zohnať nedajú, neviem čím si teraz budem lakovať nechty, musím niečo vyskúšať.

    OdpovědětVymazat
  2. tímto gelovým lakům jsem nepropadla a nepomůže tomu nejspíš ani tento :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Farby sú sice pekné, ale inak mi neprídu ničím špeciálne - a ešte za tú cenu...
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  4. Super tip pro mamku na vánoce. dlouho o nich mluví :-) a tenhle odstín mě docela zaujal.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za recenzi. Já už si nějakou dobu nehty nelakuji, protože v práci mám prsty neustále v teplé vodě a lak je hned pryč a ošklivý. A 4 dny u tohoto nejsou bohužel žádný zázrak. :(

    OdpovědětVymazat
  6. No jako čekala jsem lepší výdrž, škoda. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Ta barva je hezka, jinak me snad nedrzi zadny lak, naprd .

    LUCY

    OdpovědětVymazat
  8. ja by som zaňho také veľké prachy nedala, pretože mne laky vydržia fakt krátko. mojej segre aj týždeň, no ja mám už po 3 dňoch zničené končeky.
    Momentálne mám lak od She a ten mi nepoškodený vydržal 5 dní, až som neverila.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat