Giorgio Armani - Si Intense [Recenze]

By 8:24 , ,

Jestli je nějaký parfém, který jsme měla hrozně dlouho na svém Wishlistu, tak je to Giorgio Armani - Si Intense. Už dlouho mě žádná vůně tak neokouzlila...



Parfém jsem si objednala na Parfums.cz. Jsem člověk, který sám za sebe hrozně nerad utrácí a každou větší investici, než pár stovek, pořádně rozmýšlí. A řekněme si na rovinu, Armani není zrovna levný špás. Proto si myslím, že se vyplatí jej objednávat po internetu, kde se někdy můžete dostat i pod 2,5 tisíce, což je obvyklá cena za 100ml. Doporučuji objednávat z ověřených stránek, jako je právě parfums.cz (kde ostatně nakupuju skoro všechno), abyste náhodou nedostali fejkový parfém, který po pár minutách přestane vonět. Co si budeme - taky se mi to už stalo. Parfém mi sice vyměnili, ale bylo to zbytečně zdlouhavé a hromada vyřizování.


Složení:

Hlava
černý rybíz, listy černého rybízu, frézie, bergamot, mandarinka
Srdce
pelyněk, osmanthus, růže, neroli
Základ
ambroxan, vanilka, pačuli, dřevité tóny

Na parfému oceňuji jeho jemnou nasládlou vůni, která je jako stvořená pro letní měsíce, ale své uplatnění najde i na podzim či na jaře. V zimě ji nejspíše na chvíli odložím a vyměním za Euphorii od Calvina Kleina. 


Parfém je určen sebevědomým a odvážným ženám...ehm, nevím, jestli se řadím aspoň pod jednu z těchto dvou skupin, nicméně bych řekla, že na mě parfém působí, že je určen spíše mladším ročníkům, tzn. 25-40let. 

Vůně sama o sobě je jemná, ale zároveň hrozně netypická. Netuším, jak ji popsat. Každý si ji nejspíše musí otestovat a "očichat" sám :) Co ale hodnotím hrozně pozitivně je, že parfém není těžký, agresivní a nebolí z něj hlava. Hodí se jak na denní nošení, tak na romantickou večeři či posezení v klubu. Navíc hodně voní mužům. Už se mi nejednou stalo, že mi nějaký cizí muž/známý řekl, že krásně voním.



Nevýhodu spatřuju v černé lahvičce, která sice vypadá hrozně hezky, ale nikdy neodhadnete, kolik parfému vám ještě zbývá, a tak se vám snadno může stát, že odjedete na víkend s prázdnou láhvičkou :D jako já! 

Jak mám ohodnotit výdrž, sama nevím. Vlasy i bunda mi voní několik dnů, na těle a oblečení parfém zase tolik necítím. Resp. cítím několik hodin, ale určitě ne celý den. Proto když jsem celý den mimo domov, beru vždycky s sebou atomizér. 


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Podle toho složení musí být parfem úžasný :3
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. ja mám Si klasickú a je to proste topka :) výdrž, toľko chvály a obal je dokonalosť :)

    OdpovědětVymazat
  3. tu musím očichat, složení zní naprosto skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. tento parfém je výborný a inak skvelá recenzia, krásne fotky a hlavne tie ruže! joj keby ich dávali aj ku parfému :)

    OdpovědětVymazat