New In - My dream comes true

By 18:35

Ahoj ahoj:)
Dneska se hlásím s poněkud netypickým NEW IN článkem:)
Už od začátků mého blogování jsem trpěla absencí kvalitního foťáku...(ne mobilu ani foťáku, ale KVALITNÍHO foťáku)
Jeho koupi jsem stále oddalovala (protože tu padesátou kabelku nutně potřebuji, tento svetr ještě nemám v zelené barvě a troje stejné baleríny se vždycky hodí, že jo)...Až jsem si řekla, že je na čase přestat hromadit nesmysly a pořídit si něco pořádného, z čeho budu mít větší a dlouhodobou radost. Od moji nakupovací horečky mi kupodivu pomohl účet na Vinted..a průběžné stěhování. Až v té chvíli si uvědomíte, kolik zbytečných věcí doma skladujete. A že dva domovy znamenají mít všechno 2x, ne-li 3x, protože některé věci potřebujete i na převoz, že jo. 


Výběr foťáku byl skutečný porod. Nejsem technik a kromě slov "wifi, blesk a samospoušť" ničemu nerozumím. Ale po několika dnech (v rámci prokrastinace, že jo) strávených na diskuzích a pročítání recenzí, jsem se nakonec rozhodla pro Olympus Pen E-PL7 (ha, tím skutečně nechci říct, že jsem propadla trendu bloggerek a nechala se strhnout davem, abych byla stylová - do poslední chvíle jsem totiž něvěděla, že ten foťák, který tak hýbe blogovým světem, je skutečně ten, který jsem si vybrala).

Rozhodla jsem se pro jeho černo-stříbrnou verzi (nerozhodla - bílou mi před očima vyprodali :( a tak jsem trochu smutná) s objektivem 14-42 mm Pancake. Bohužel ještě nebyl čas ho pořádně prozkoušet a nastavit, protože pokaždé, když ho zapnu, padne na mě deprese, že se neučím (a když se učím, myslím na to, co bych šla ještě vyfotit :D ). Nechtějte ani vědět, jak se cítím, když sepisuju tento článek - chce se mi brečet z toho, že se neučím, ale moje prokrastinační já vyhrává :D

Hmm..ale jak tak koukám, i ten mobil mi fotí dobře :)

Takže až všechny ty školní hrůzy skončí, těšte se na spoustu článků, protože už teď hýřím nápady. Taky se snad budou častěji objevovat outfity. A dokonce i zvažuji, že konečně začnu dělat líčící tutoriály. Co vy na to? Konečně mám na co fotit/točit. Ocenili byste více kosmetických článků?:)

Jsem unešená. Na to, že foťák nastavit neumím a v našem pokoji je tma jak v noře...




Nejvíc mě dostává funkce wifi...to si tak propojíte telefon s foťákem, foťák někam postavíte a pomocí mobilu ho ovládáte. Potom fotku stáhnete do mobilu a můžete vesele sdílet

Jedno z nejvíc tmavých míst v pokoji. Moje postel.


You Might Also Like

12 komentářů

  1. Skutečně ti foťák přeji a těším se na další články. O Foťáku také uvažuji ale vím že příští rok bych si ráda pořídila nový telefon a tak to musím ještě promyslet. Foťáček si užij a dávej na něj pozor ať nedopadneš jako já kdysi tak, že mi ho ukradli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, budu si ho pořádně hlídat :D tahám ho všude s sebou jako psa :D a už si to bez něj neumím představit :D

      Vymazat
  2. No na parádu! Tak gratulujem k tomu foťáku, teším na fotky aj na kozmetické videjká! ;) Si krásna, určite budeš mať sledovanosť ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny fotak! Nejradeji mam outfitove prispevky, ale ocenim i liceni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji. Bude všechno! Ale prvně musí být trcohu více času :)

      Vymazat
  4. Skvelé fotografie, najlepší blog, ktorý som za posledný čas videla! :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji♥ ani nevíš, jak mi to zpříjemnilo den:)

      Vymazat
  5. Tak jsem ráda, že máš radost, a pořádně si foťáček užívej. Já mám teď taky novou elektrickou hračku - IPL epilátor, takže úplně chápu, že tě foťák tahá od učení...:D

    OdpovědětVymazat
  6. určitě dělej tutorialy, jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat