Astrid - Krémy na opalování [Recenze]

By 18:56 , ,

...A máme tady konečně "léto"! Letní teploty, svítící sluníčko (ale ne nějak moc) a čas dovolených:)
Proto dnešní článek bude poněkud letní a kosmetický, kdy se koukneme na zoubek nějakým těm přípravkům z kategorie sluneční péče:)
Do ruky se mi dostaly tyto čtyři přípravky značky Astrid - přesněji řečeno: Hydratační mléko na opalování OF 30, Hydratační pleťový krém na opalování OF 30, Hydratační mléko na opalování ve spreji OF 15 a Třpytivé mléko po opalování!


Asi je zbytečné, abych vám tu jednotlivé produkty dopodrobna rozebírala. Ono když potřebujete OF 15, tak si koupíte 15 a ne 30. Stejně jako když potřebujete krém po opalování, koupíte si ho, takže nebudu dopodrobna rozepisovat jednotlivé krémy, ale zhodnotím je jako celek. Krém s OF 30 a krém ve spreji s OF 15 jsou dost podobné, akorát jeden je ve spreji a druhý ne. Vyhovují mi obě varianty - více možná ta sprejová, protože aplikace je poněkud rychlejší a praktičtější.


O všech krémech můžu říct, že se parádně roztírají!Mají skutečně krémovou konzistenci (upřímně řečeno - nesnáším všechna ta mléka, která jsou spíše vodová, vylijí se a nejdou rozetřít! )!
Taky se parádně vsáknout do kůže a nedělají mastné fleky, kolečka ani vy nemáte pocit, že se koupete v oleji!
Dále pak oceňuji, že když se nakrémujete, krém okamžitě vsákne (kdo by chtěl chodit po koupáku/po pláži/kdekoliv s velkým bílým něčím na zádech, že ano).


Kladně hodnotím i vůni - je taková jemná, klasická, příjemná. Šance, že vám bude vadit, je téměř nulová. Hlava vás z ní bolet nebude, není agresivní!

U krému oceňuji, že jsou voděodolné, což se v létě hodí! Nemusíte se tudíž bát, že byste vlezli do vody a spálili si třeba ramena - to ne. Krém hezky drží tak jak má.

Nejméně otestovaný mám krém na obličej - abych byla upřímná, obličej si při "velkém opalování" většinou chráním pod kloboukem, však on se vždycky nějak opálí sám při obyčejných pochůzkách po městě/práci/škole...


Produkt, který mě zaujal ze všech nejvíc, je Třpytivé mléko po opalování. Voní trošku jinak, než zbytek krémů, krásně se roztírá, neflekatí, nedělá mastný filtr, zklidňuje pokožku a navíc má třpytky, že jo! A co je ještě lepší - ty třpytky jsou velmi jemné, na první pohled si jich nějak moc nevšimnete, ale celkově dodává pokožce projasněný a opálený vzhled. Navíc cítíte, že ho na pokožce máte, ale zároveň nemáte pocit, že jste umaštění nebo ulepení!


Shrnuto podtrženo
Produkty můžu doporučit. Jsou příjemné, nejsou příliš drahé, balení je větší (200ml, 150ml, 70ml) jsou snadno dostupné (drogerie, hypermarkety). Mají příjemnou vůni, dobře se roztírají, jsou voděodolné! Navíc mají hezké obaly, které nejsou moc přeplácané a zároveň ani příliš obyčejné. Plastové obaly vypadají kvalitně, žádný z krémů se mi ještě nerozbil ani nijak jinak neponičil.


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Bez těchto pomocníků bych byla celý léto totální rajče :) A tyto vypadají fajn, jen bych pro začátek asi potřebovala nejmíň 50tku :D


    eL blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky potřebuju nejmíň 50 :D tak mrknu, jestli i tu v sortimentu mají :)

      Vymazat
    2. Vidíte holky...a já si vystačím i se čtyřkou nebo bez krému - stejně se neopálím :D

      Vymazat