Astrid - Osvěžující čistící pěnový gel & ochranný hydratační krém [recenze]

By 17:30 , ,

Ahoj:) 
A jsem tady s druhou polovinou recenzí produktů značky Astrid. Zatímco minule jsem se zaměřila na CC krémy (dekorativku), dneska kouknu na zoubek kosmetice pečující. 

Nejprve vám tady ale popíšu, jaký typ pleti mám, abyste případně věděli, zda by vám kosmetika mohla vyhovovat nebo nikoliv.  Moje pleť je normální (ani suchá ani mastná), netrpím nedokonalostmi, rozšířenými póry ani ničím podobným. Jsem hodně pihatá. Jediné, co mě trápí, je to, že jsem neskutečně bledá a dělají se mi tmavé fleky okolo očí (domnívala jsem se, že je to nedostatkem železa, ale nepomáhají mi na to ani prášky, které beru, takže nevím - nikdo neví).

Ručně psaný vzkaz mi udělal ohromnou radost!

 Osvěžující čistící gel 

Každé moje odličování má několik fází - nejprve sundám makeup pomocí odličovacího mléka Garnier, poté obličej dočistím pleťovými ubrousky (Iseree - článek ZDE, balea, Garnier...) a nakonec ještě použiju čistící gel/pěnu. Tentokrát jsem měla na testování gel od české značky Astrid. 

  • Balení 
150 ml tuba s dolním otvíráním. Obal je kvalitní. Zatím se mi ani nepoškrábal ani nijak jinak nezničil. 


  • Typ pleti 
Gel je určen pro normální a smíšenou pleť. Účinně odstraňuje nečistoty a make-up z pleti.

  • Účinky 
Na gelu oceňuju jeho vůni - je prostě úžasná♥ Obličej nevysušuje, pleť po něm neštípe, neloupe se a celkově je hodně příjemný. Nezanechává mastný obličej. Velkou výhodou je i to, že je ho třeba opravdu malinko (pokud ho nanesu na vlhký tamponek, skvěle se s ním pracuje). Obličej skutečně očistí a zanechává pocit čisté tváře. 



Ochranný hydratační denní a noční krém 

  • Balení 
Typický 50ml kelímek s krémem. Nic inovativního, prostě příjemná klasika. 

  • Typ pleti 
Ochranný hydratační denní a noční krém poskytuje pleti intenzivní hydrataci až po dobu 24 hodin a zároveň ji zmatňuje. Lehké složení obohacené o vitamínový komplex chrání pleť před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a pomáhá zlepšit její elasticitu. 

  • Účinky 
Mazání krémy mě opravdu nebaví. Ale snažím se. Člověk totiž nemládne a jeho pleť také ne. Krém nanáším před spaním. Je příjemně hustý, voňavý a skvěle se roztírá. Do pleti vsákne téměř okamžitě, ALE! nejednou se mi stalo, že jsem se ráno probudila a moje pleť byla poněkud mastná a potřebovala okamžitě umýt. Krém je příjemně hydratační a ano, zanechává sametovou pokožku - ale to zas tak úplně neposoudím, protože jak říkám, problémy s pletí nemám. Ale po jeho používáním mám aspoň příjemný pocit, že něco dělám pro svoji pleť. 



Oba pečující produkty mi vyhovují. Žádné alergické reakce se nekonaly, pleť mě nesvědila. Cena je velice příznivá a myslím, že je vám můžu doporučit. Bohužel ale nejsem krémový znalec, takže nějaké podstatnější rozdíly v krémech nepoznám, ale z pohledu laika vám říkám, že mi krém vyhovuje. Gel je taky skvělý a až mi dojde, nejspíše si zajdu ještě pro jedno balení :)

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Oba produkty vypadají skvěle :) Jsem ráda, že ti vyhovují :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš dobré že máš bezproblémovou pleť u mě je to o dost horší. Protože ji mám mastnou a občas citlivou na tvorbu akné a to je pěkně na prd protože jsem zatím nenašla nic co by mi extra pomohlo a to už jsem zkoušela věci jak z lékárny tak ty běžné drogerkové. Velmi mě zaujal čistící gel. S krémy je to u mě horší.

    OdpovědětVymazat
  3. Me nejvic zaujal gel, asi ho pujdu omrknout👅👅👅
    Andreablog Tu

    OdpovědětVymazat
  4. Astri mám ráda, je to fajn značka a zrovna včera jsem koukala s překvapením, že je k sehnání i v penny:) Jinak já z ní také neměla niky problémy, žádné svědění, nic...:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Interesting products. Never heard of this brand before

    OdpovědětVymazat
  6. Astrid micelární vodu bych ráda vyzkoušela :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat