Makeup Revolution paletka New-Trals vs Neutrals [Recenze]

By 12:49 ,


Když mi byla poslána tato paletka očních stínů, byla jsem naprosto u vytržení. New-trals vs neutrals je totiž dost jiná než všechny paletky, které dosud vlastním. Proč? Jelikož červené a oranžové odstíny v moji sbírce doposud chyběly. Vždycky jsem se přikláněla spíše k přírozeným barvám typu hnědá, černá, smetanová, ale teď to chtělo něco nového.

První vočumování paletky - focena večer, hned jak dorazila. No není krásná?
  • Balení
Balení stínů je podobné jako balení paletky tvářenek, kterou jsem recenzovala >>ZDE. Zrcátko, 18 stínů, oboustranný štěteček. Obal je pevný, takže nehrozí  snadné rozbití, nicméně co mi trošku na veškerých paletkách MUR vadí, je, že paletky se hrozně rychle poškrábou a ušpiní. Vidím to až teď zpětně, kdy v moji sbírce jsou nejenom Iconic 2 a 3, ale také Mermaids forever, Flawless, tvářenky Honey and spice a teď nově i Neutrals. Všechny paletky po pár měsících používání, vypadají, jako kdybych je měla sto let, a to se je opravdu snažím čistit a udržovat, ale v kosmetické taštičce se vždycky podřou (to ale neplatí u zrcátka, které je pořád jako nové)


Takto vypadá obal asi po týdenním používání
  • Cena
Cena této paletky je 399,- a objednávala jsem ji z ofiko stránek Makeuprevolution.cz. Balíček mi přišel hned den po objednání domů, kosmetika byla zabalená v pukací folii a všechny výrobky (ještě jsem si objednala 3 produkty na rty) byly v perfektním stavu. Takže za to má MUR u mě velké plus!


Do stínů jsem se na první pohled zamilovala, hezké složení barev, se kterým se dá velice příjemně kombinovat a vytvářet jak jemné, tak intenzivnější líčení. Později mi radost ale trochu pokazilo, když jsem zjistila, že celá spodní řada stínů je složena z odstínů paletky Iconic 3, kterou už doma mám. Možná bych v tomto ohledu ocenila trošku větší originalitu.


Stíny, ostatně jako všechny od MUR jsou příjemně pigmentované a na očích vydrží celý den (a i noc, ale ne už v takové intenzitě). Na stínech je super to, že se nerozmazávají, nerozpíjí, a nepráší! Pravidelně přežívají potoky slz i sněhové vánice. Na jedničku se mnou zvládly i ples, kdy jsem se druhý den ráno probudila a oči stále vypadaly skvěle.


Jak už jsem zmiňovala, na paletce oceňuji výběr odstínů (horní řadu). Pigmentace světlejších barev sice není taková, jako u barev tmavších (ono to tak platí snad u všech stínů – málokdy se mi povede narazit na opravdu intenzivní světlý stín – to se mi povedlo jen u stříbrných monostínů  Dermacol – Bonbon a E-Style). 
Tmavých načervenalých odstínů jsem se ze začátku trošku obávala, ale nakonec mi hrozně sedly. Jde s nimi vytvořit nejenom denní líčení, ale zároveň i pořádný vamp look – viz. fotka.


Celkově hodnotím stíny jako povedené – jediné, co mě zklamalo, je ta Iconic část. A taky bych možná trošku zapracovala na odolnosti plastu, ze kterého je vyrobený obal.
Líbí se mi výdrž, to, že nepráší, dobře se s nimi pracuje. Špatné není ani balení- zrcátko je skutečně odolné, paletka se mi nerozbila ani když spadla na zem.


You Might Also Like

18 komentářů

  1. Paletka vypadá moc hezky, já mám paletky od MUR taky moc ráda, mám růžovou čokoládovou a jednu matnou, ale máš pravdu, že u těch klasických černo-průhledných se ten obal rychle poničí, naopak ta čokoládová má obal opravdu kvalitní :)
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty čokolády se taky chystám:) Ale momentálně trpím pocitem, že paletek mám hromadu a je třeba ubrat s jejich nákupem :D

      Vymazat
  2. Nádherné barvičky, takové mi upřímně také chybí :D :)
    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo moc pekna paletka! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. OMG, nauč mě se líčit s něčím takovým jinak, než napatlat si jednu barvu od spodního víčka po obočí a tvářit se, že mi nezabralo půl hodiny :D Ta paletka je strašně krásná :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ONo to fakt není umění!:) Stačí mít kvalitní štětce, včetně blendícího a půjde to samo :)

      Vymazat
    2. Krásné líčení,sluší ti to. Můžeš mi prozradit barvu vlasů,moc semi líbí

      Vymazat
  5. Barvy asi nic pro mě, ale paletky od MUR mám ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som si tiež teraz konečne kúpila paletku od Make-up Revolution, mám tú Colour Chaos a tie farby sa mi veľmi páčia, bez nejakej bázy mi však po celý deň na viečku nevydržali, no je pravda, že mám mastnú pleť a všetky tiene sa mi počas dňa z očí trochu stratia, ale s podkladovým tieňom od Color Tatoo to mám vyriešené.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě mastnou pleť nemám..takže mi stíny drží pěkně. S podkladovou bází moc pracovat neumím :D

      Vymazat
  7. Pěkná recenze :) paletka má pěkné odstíny, mám doma od MUR jednu 32 stínů a je taky super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka vypadá fakt moc krásne! Musím zvážit či si ju kúpit alebo ne :-) na fotke ti to moc pasuje, krásna si! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že za ty peníze je moc fajn:) Takže doporučuju:)
      Děkuji:)

      Vymazat
  9. Paletka se mi zdá být slušná. Od MUR žádnou paletku nevlastním, mám tvářenky, linky, rtěnky ale žádnou paletku. O nekvalitních obalech bych tady mohla také mluvit. Hned se ošoupe potisk a rychle se poškrabe a zapatlá. Jinak musím uznat že jsou pigmentované pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak! Přijde mi, že jediné produkty, které mají kvalitní obaly jsou řasenky Od Maybelline a rtěnky (u těch se mi obal nikdy nezničil)...ale co mám stíny, pudr či makeup (je jedno, jaká značka), tak po čase se vždycky nějak rozbije.

      Vymazat
  10. Skvelá paletka. Značku Make up revolution mám veľmi rada.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Paráda, paletka se mi moc líbí. Je barevně zajímavě sestavena :)

    http://blinddatebylucie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat