Matrix Oil Wonders [Recenze]

By 10:00 , ,

Říká se, že vlasové přípravky by člověk měl střídat, jelikož si na ně vlasy dost rychle zvyknou. S čímž mi nezbývá než souhlasit. Zatímco na začátku moje vlasy na přípravky L'oreál Professionnel reagovaly naprosto úžasně, poslední dobou už to nebylo ono, proto jsem se rozhodla, že svoji oblíbenou značku na chvíli vyměním za něco úplně jiného a celkově si dám pohov od L'oreálu a Kerastase.
Tentokrát jsem zalovila ve vodách trošku levnějších, a jak mi řekla moje kadeřnice - prý i o řadu nižších. Sáhla jsem po šamponu a kondicionéru Matrix Oil Wonders.


  • Cena
Obojí jsem kupovala, ostatně jako vždycky na www.parfums.cz. 300ml balení šamponu seženete za 139,-Kč, 200ml kondicionér za 151,- Kč. Obojí jsem ale viděla i v parfumerii Sephora (ale předpokládám, že tam bude cena daleko vyšší). Jedná se o poměrně levnou řadu, takže jsem nečekala žádné zázraky, i když arganový olej mě dost lákal:)

  • Vůně
Nemůžu si pomoct, ale tato tato řada mi hrozně připomíná takovou tu typickou kadeřnickou vůni :D Prostě vám vlasy voní, jako byste čerstvě přišla od svoji kadeřnice:) Je příjemná, lehká a nepřebíjí parfémy (jako tomu bývá třeba u Lee Stafforda).


  • Složení
Šampon je určen pro všechny typy vlasů a má je uzdravovat. Skládá se z arganového oleje, jež dodává vlasům pružnost, hydratuje je, a zároveň nezatěžuje, vitamínu E, který vlasy chrání před okolními vlivy, a mastných kyselin, které vlasy vyživují.

  • Účinky
vyživuje a jemně ošetřuje vlasy - s tímto naprosto souhlasím. Musím přiznat, že od té doby, co používám tuto řadu, mám vlasy zdravější, lesklejší a celkově už nepůsobí jako sláma.
zanechává vlasy dobře rozčesatelné a upravitelné - ANO, vlasy se lépe rozčesávají a dokonce i dobře žehlí. S některými šampony mám takovou zkušenost, že než vlasy dostanou tvar a uhladím je, trvá to půl století a někdy to pro změnu nejde vůbec. U této Matrix řady spíše vnímám opak. Žehlení a upravování je otázka pár minut. Vlasy se tolik necuchají a nelítají, mají tvar i objem. Jsou vzdušné a tolik nepodléhají okolním vlivům (vlhkosti, dešti, sněžení)

dodává vlasům jemnost, pružnost a zářivý vzhled - ANO! Lesknout se jak blesk! I nejlepší kámoš, který pracuje v Profimedu a dokonale se vyzná ve všech přípravcích na vlasy, mi řekl, že konečně mám zdravé a pěkné háro :)

zkrotí nepoddajné a poletující vlasy - viz. bod č. 2. Nelítají, jsou snadno upravitelné.
posiluje obranyschopnost vlasů - ANO, ale na hydratační oleje do konečku nezapomínejte! Řada je sice hodně hydratační, ale na lámající a třepící se konečky nestačí - na ně musíte používat olejíčky! Já bohužel dlouhou dobu zapomínala, a i když celkový vzhled působil hezky, při větším zkoumání jsme s kadeřnici přišly na to, že konečky se štěpí opravdu hodně.

Celkově musím říct, že mě řada nadchla. Unešená jsem hlavně z toho, že veškerá úprava vlasů je po umytí touto řadou neskutečně snadná. Nikde nic netrčí, nikde nic nelítá. ALE je také pravda, že vlasy se trošku víc mastí, ale to tak je snad u všech hydratačních přípravků s olejem:) Navíc mně se vlasy mastily vždycky a pokud si je jeden den neumyju, jde to na nich poznat (okay, ostatní tvrdí, že ne..ae já to cítím!)

Arganovou řadu můžu doporučit. Hrozně jsem si ji oblíbila. Navíc za ty peníze lepší šampon ani kondicioner neseženete! Hravě strčí do kapsy všechny ty Aussie a dokonce i Lee Stafford přípravky.


Pro více recenzí a článků o vlasových přípravcích mrkněte do sekce >>VLASY

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tahle rada vypada hodne dobre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Pripravky nevypadaji spatne, obcas jsou levnejsi produkty lepsi nez mnohem drazsi znacky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pripravky nevypadaji spatne, obcas jsou levnejsi produkty lepsi nez mnohem drazsi znacky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně zpracovaný článek :) To bych potřebovaly, aby mi vlasy nelítaly všude kolem :D Od Matrix jsem měla pečující olej a fakt jsem viděla na vlasech výsledek, že byly mnohem lesklejší

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné fotky i článek :) Přesně tohle by moje vlasy potřebovaly :D :)
    Simeona Blogg

    OdpovědětVymazat
  6. S Matrixom som sa už stretla, používa ho moja kaderníčka a vždy od nej vychádzam spokojná. Na tomto základe som si kúpila aj masku Matrix Total results a bola fakt úžasná, končeky ozdravila a to viditeľne, vlasy s ňou boli skrátka iné, s drogériovými maskami sa ten efekt nedal porovnať. Mala som raz aj inú profesionálnu masku od Vitalitys, no táto sa mi zdala ešte lepšia. Matrix je ako značka profesionálna a zároveň cenovo dostupná čo sa mi na nej páči a určite si kúpim aj ďalšie prípravky, tento tvoj kondicionér ma dosť láka.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to musím rozhodně vyzkoušet.. jen co dopoužívám to všechno, co jsem dostala k Vánocům :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem s touto značkou na 100% spokojena. Cena rozhodně odpovídá kvalitě. Doporučila bych nejenom šampony a kondicionéry, ale skvělé jsou taky masky.

    OdpovědětVymazat