Makeup Revolution - paletka Mermaids Forever [Recenze]

By 14:49 ,

Ahoj:)
Už dlouho se tu neobjevilo žádné hodnocení kosmetiky, a tak tentokrát přicházím s recenzí paletky, která se inspirovala barvami mořské panny. Opět je od značky Makeup Revolution (když já si v poslední době ani nic jiného nekoupila), a nese název Mermaids Forever. 
Paletku jsem objednávala před měsícem z oficiálních stránek, které naleznete >>TADY.


Paletka bude nejspíše k dostání i v Rossmannech, protože jak jste asi zaznamenali, tyto drogerie rozšířily svůj MUR sortiment! 
Bohužel jsem ale zjistila, v drogerkách v Olomouci sortiment rozšířen nebyl, v Havířově Rossmana nemáme, a do Ostravy do centra, se jen tak nedostanu, takže abych si všechno mohla prohlídnout, budu nejspíše muset počkat, dokud se nedostanu na výlet do jiného města :( (těžký život kosmetického závisláka).
Seznam prodejen naleznete >>ZDE



Cena této paletky je 399,- obsahuje 32 stínů - od světlých barev (stříbrná, stříbrná se třpytkama, zlatá, růžová), po barvy sytější (oranžová, fialová, modrá, zelená) až po barvy neutrální (hnědá, šedá, černá). 
Ačkoliv jsem milovníkem spíše neutrálních barev, rozhodla jsem se, že by nebylo špatné mít ve svém šuplíku paletku, se kterou si mohu i trochu zaexperimentovat (zatím jsem se pustila do kombinací červené, oranžové a trochu zelené)

  • Balení
Paletka má stejnou konstrukci jako paletka Flawless >> recenze.
Pevný plastový obal s velkým zrcátkem. Není příliš těžká, proto ji ráda s sebou vozím na cesty. Je poměrně skladná a jen tak se nerozbije.


  • Konzistence
Práškové, silně pigmentované stíny, která na očích vydrží celý den i noc (asi bych to neměla prozrazovat - ale párkrát jsem se po večerní párty neodlíčila, a když jsem se vzbudila, stíny držely jak přibité. Makeup byl už dávno v tahu, ale oči jsem měla, jako kdybych se zrovna namalovala).
Jediná nevýhoda je, že stíny práší. Není to nic hrozného, zažila jsem horší, ale i tak je nepříjemné, když máte třpytky po celém obličeji - ale zase na druhou stranu - setřít jdou snadno:)

Foceno na sluníčku - pigmentace bez báze, jedna vrstva stínu

  • Výdrž
Celodenní, celonoční :) I nejsvětlejší stříbrno-bílý stín drží. Paletku jsem si pořídila v létě, takže jsem s ní prožila i ty největší letní vedra, kdy se potíte i na uších, a ani toto nijak negativně neovlivnilo výdrž.


Na paletce musím pochválit, že obsahuje hrozně pěkné odstíny - nic přehnaného ani kýčovitého. I odstíny modré jsou nositelné (pamatujete, jak kdysi byla móda, že se nosily zářivě modré stíny? Byl to vrchol kýče, ale bohužel to spousta žen nosí i dodnes - nosit modré líčení, chce odvahu a umění se nalíčit, jinak to končí katastrofou). 
Co se týče mě, nejvíce jsem spokojená se stříbrnou a zlatou, které mi už pomalu dochází! Ale až se ochladí a bude se mi chtít trávit více času vymýšlením líčení, určitě sáhnu i po ostatních odstínech



  • Klady x zápory
* Způsob objednání + rychlost dopravy = v pondělí večer objednáte, ve středu máte balíček doma! 
* Balík - pokud se bojíte objednávat kosmetiku z netu, aby se po cestě nerozbila, nebojte. Celý balíček byl zabalený v bublinové folii a v několika sáčcích.
* Pevná konstrukce paletky + zrcátko
* Výběr stínů - nejsou kýčovité, jsou netypické, hezky doladěné. Při barevném líčení se dají dobře kombinovat.
* Nápad s názvy - nemůžu si pomoct, ale hrozně se mi líbí ten nápad s názvy stínů:)
* Pigmentace - když i světlý neutrální stín jde nalíčit tak, že září do dálky, tak se jedna o sakra kvalitní stíny
* Výdrž - už se opakuju! Já vím!

*Jedinou nevýhodu spatřuju v tom, že stíny lehce práší, ale i to se dá přežít, když víte, že máte tak kvalitní paletku doslova za pár korun.  





You Might Also Like

11 komentářů

  1. Krásná paletka, moc pěkné barvy:) U nás v Rossmannu mají zatím asi jen 3 paletky:(

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá moc dobře! taky jsem na to v rossmannu koukala, že to rozšířili. plánuju si tam ještě něco pořídit :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá recenze :) Já jsem ale stejně pro ty neutrálnější barvy, zelenou nebo modrou si na sobě nedokážu představit :D
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka se určitě vyplatí, ale na mně to jsou moc odvážné barvy. Zvládám nude a růžovou :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka je krásna, ale ja by som ju ani za celý život neminula:) Nepoužívam tiene často a keď, tak väčšinou hnedé, občas tmavosivé... Inak je super, že je tam toľko tých svetlých bledých, myslím, že kto používa bledú na vnútorný okraj oka a/alebo aj pod obočie, musí sa mu míňať bleskove rýchlo:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  6. nice blog!!!now i follow you on gfc,bloglovin ,instagram and google +,i hope you follow me too!!!kiss

    OdpovědětVymazat
  7. Já na ni koukala, už hodněkrát, ale děsí mě ta velikost... ráda produkty střídám, a tuhle než bych spotřebovala :) Jsou úchvatné, podobně miluju i Mermaids vs. Unicorns a Beach&Surf či jak se jmenuje ta nová. Já jsem hodně na barvičky, obzvlášť na modré a zelenkavé :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherná paletka, docela jsi mě nalákala ke koupi, už vidím tu horu líčení v ní.. hm.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat