Rtěnka Makeup Revolution ICONIC PRO + konturovací tužka na rty [Recenze]

By 17:17 , ,


Rtěnky, rtěnky, rtěnky! Dříve jsem je neuznávala, teď mám pořádnou sbírku!
Když jsem na stránkách Makeuprevolution.cz zjistila, že mají novou kolekci výrazných odstínů, musela jsem si aspoň jednu objednat. Nejvíc mě teda okouzlil tmavě růžový odstín We were lovers, ke kterému jsem si objednala i konturku – odstín Cherry red.

Od MUR mám odzkoušených několik paletek očních stínů, se kterýma jsem byla naprosto spokojená, proto mě zajímalo, jaké budou i další produkty této značky…

Obojí jsem si objednávala na jejich oficiálních stránkách. Nicméně mám pro vás dobrou zprávu. V brzké době má být v drogeriích Rossmann značně rozšířen sortiment této dekorativky a v některých prodejnách mají být dokonce umístěny i celé stojány! Takže hip hip hurá! Konečně si budeme moct otestovat tuto kosmetiku naživo!!



  • Cena
Obojí jsem objednávala na makeuprevolution.cz
Cena rtěnky je 129,- což je podle mého takový průměr. Je pravda, že lze sehnat i levnější rtěnky, ale rozhodně si nemyslím, že by cena byla nějaká extra vysoká.
Konturka vyjde na 49,- což si myslím, že je super!

  • Obal
Viz. fotky. Rtěnka má černý lesklý obal se zlatým nápisem. Jednoduché, ale elegantní. Mám tuto černo-zlatou kombinaci fakt ráda:) Nepůsobí kýčovitě ani lacině.
Co se týče tužky, je klasicky dřevěná. Dobře se strouhá, dřevo se nedrolí ani nebodá. Navíc ve víčku je zabudované strouhátko.



  • Konzistence + výdrž
Oba výrobky jsou opravdu hodně syté. Bohatě stačí jedna vrstva. Konturka drží jak přibitá. Nestane se, že by se rozpíjela či rozmazávala (proto když ji špatně nanesete, je trošku problém linku upravit)

Rtěnka se ani na sluníčku nerozpíjí ani nerozmazává. Jakmile na rtech "zaschne", zůstává, kde má. Neobtiskává se na zuby. Není sice voděodolná, ale obtisky na skleničce jsou opravdu nepatrné. Dokonce můžu i říct, že přežije i nějaké to jídlo. 
Když ji setřete kapesníčkem, ztratí sice intenzitu, ale na rtech stále zůstane (v intenzitě výraznějšího balzámu). Pokud ji chcete úplně odlíčit, doporučuji použít odličovací mléko.

Rtěnka rty nevysušuje. Je hydratační a balzám pod ní taky nanášet nemusíte.



  • Klady x zápory
* Vzhled! Nemůžu si pomoct, ale tyhle černé jednoduché obaly se mi hrozně líbí. 
* Sytost + výdrž! Jak konturka, tak rtěnka jsou parádně syté. Ani v průběhu nošení neztrácí intenzitu. Oba výrobky se mnou absolvovaly jídlo, pití, párty, nákupy i procházky na sluníčku. Všechny tyto aktivity vydržely (až na to jídlo - viz. výše). Neřeknu vám, kolik hodin maximálně vydrží, ale 4-5 hodin vypadají rty pořad stejně - jako kdybyste rtěnku zrovna nanesla.
* Nevysušují!
* Neobtiskávají se na zuby
* Příjemná konzistence!

*Zápory? Tak ty jsem teda nenašla! Iconic pro je rozhodně nejlepší rtěnka, kterou jsem kdy měla. Miluju ten odstín a to, že si neustále nemusím v zrcátku kontrolovat, jak moje nalíčení vypadá!






You Might Also Like

12 komentářů

  1. Zatím jsem od MUR nic nepořídila, protože mě jejich paletky v drogeriích moc nezaujaly. Rtěnka vypadá skvěle a vypadá to, že má vlastnosti leckteré drahé rtěnky. Super
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Já si nějakou rtěnku od nich určitě pořídím, čekám teď, co se tedy objeví v drogériích a podle toho se musím přizpůsobit - bud tedy nakoupím v drogérce, nebo si něco objednám :-) Už se těším!

    Ten odstín je jinak úžasný ♥ Měla jsem to dřív jako ty, rtěnky mě nic moc neříkaly a teď jsem do nich blázen. Sice jich nemám milion, ale stejně si myslím, že mít asi 15 rtěnek je docela dost :D

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  3. Krásnej odstín :) taky jsem zvědavá, jak ještě rozšíří nabídku v Rossmanu

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásnej odstín rtěnky:) a i design rtěnky se mi moc líbí:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. ta rtěnka vypadá božsky, tu bych chtěla ! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Já vím, že to sem asi nepatří, ALE máš boží nehty!!!! :D Nicméně, co se týká věcí od Makeup revolution a konkrétně rtěnek a tvářenek, chystám se na nálet do Rossmanu a uvidíme, jak moc toho moje kreditní karta vydrží. :D

    Beautyfull

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé...moc děkuji:)
      Taky se chystám na nálety, ale pořád to oddaluju. Znám se moc dobře, a vím, že neodolám:)

      Vymazat
  7. máš super nalakované nechty :D
    a k rúžu..má krásny odtieň :) Revolution patrí medzi moje obľúbené značky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat