Loréal Série Expert Pro-Keratin Refill - šampon & kondicionér [recenze]

By 14:57 , ,

Jak možná víte (nebo nevíte), na začátku července jsem začala testovat šampon, kondicionér a masku (o té příště) značky Loréal Série Expert Pro-Keratin Refill. Vzhledem k tomu, že je konec října a šampon i kondicionér jsem už vypotřebovala, je na čase to pořádně zrecenzovat:)
Tato keratinová řada je vhodná pro oslabené vlasy a slibuje, že:
  • regeneruje a posiluje
  • zaceluje roztřepené konečky
  • vyhlazuje vlasové vlákno
  • ochraňuje vlasy před okolními vlivy
Vzhledem k tomu, že vlasy mám hodně suché a oslabené pravidelným žehlením a upravováním (a taky barvením), je tato řada pro mě ideální.


  •  Cena
Celou řadu jsem si objednávala z parfums.cz. 500 ml šamponu mě vyšlo na 217,- a kondicionér 150 ml na 207,- Kč. Někomu to možná přijde hodně a cena ho odradí, ale já do této řady šla s tím, že moje vlasy nutně potřebují uzdravit, tak proč nezainvestovat! (pokud bych to měla srovnat třeba s takovým Lee Staffordem či Kérastase, pořád je cena dost nízká:))
  • Balení
Pro velké balení šamponu jsem se rozhodla, jelikož si vlasy myji denně, a tudíž jsem chtěla, aby mi nějakou dobu vydržel. Kondicionér větší neměli, ale i tak mi vydržel stejně dlouho jako šampon (přece jenom jsem ho střídala s maskou). Obaly jsou typicky plastové, kladně hodnotím, že něco vydrží a nerozbijí se tak snadno jako šampony od Lee Stafford recenze ZDE. Navíc se mi líbí ta tyrkysová barva:))

  • Vůně
Nevím, k čemu bych ji přirovnala. Je taková příjemná, jemná, holčičí - líbí se mi:)
  • Konzistence
Jak šampon, tak ani  kondicionér mě nijak svoji konzistenci nepřekvapily. Je prostě klasická. Co bych ale mohla zmínit je fakt, že šampon napoprvé moc nepění. Takže máte tendence si ho dávat více. Pokud si ale vlasy myjete nadvakrát, napodruhé je už pěnění daleko lepší.
Kondicionér vlasy hezky uhladí, zjemní, jsou hladší na omak.

  • Účinky
Musím přiznat, že struktura vlasů se mi opravdu celkově zlepšila. Sice je mám pořád suché, ale už to není tak hrozné. Přijde mi, že i konečky se mi méně štěpí, celkově mám vlasy uhlazenější a tolik nelítají, neelektizují a lépe se rozčesávají.
  • Klady x zápory
* Kondicionér ani šampon vlasy nemastí ani nezatěžuje. Sice se jedná o silně pečující řadu, nicméně se mi nezdá, že by pak vlasy byly nějaké zplihlé, jak tomu u většiny výrobků tohoto typu bývá. 
* Přijde mi, že celkově se vlasům navrátil i lesk.
* Snadnější rozčesávání, vlasy se tolik necuchají.
* Vůně - vydrží fakt dlouho :)
* Sice je pravda, že mám vlasy suché pořád (pomohl by jim jedině radikální střih), ale už to není tak hrozné. Keratin jim dodal sílu, nelámou se tolik.
* Řada je dost šetrná i k pokožce hlavy - žádné svědění jsem nezpozorovala.

* Jediný zápor spatřuji v dostupnosti. Nákup přes internet není (pro mě) tak pohodlný jako nákup v kamenném obchodě.


Koupila bych si výrobky znovu? Rozhodně ANO! S celou řadou jsem byla nadmíru spokojená. Usvědčila jsem se v tom, že od teď už budu investovat jen do profesionální vlasové kosmetiky a v drogerii se ji už budu vyhýbat obloukem. Myslím, že vlasy tvoří celkový vzhled člověka, a pokud je nemáte od přírody krásné, lesklé a zdravé, tak se vyplatí více pečovat a připlatit si za kvalitnější výrobky.

  • Celkové hodnocení: 9 z 10 (tu jednu * si šetřím pro něco dechberoucího)



You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já jsem nejvíc spokojená se svým Garnierem, ale myslím si že neuškodí se občas vrhnout i na značku jiného produktu:)
    PS: musíme se jít spolu podívat na rtěnky od Lórealu!

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nene :( :D žádné rtěnky...:D já je totiž chci všechny! :D

      Vymazat
  2. Vypadají super, možná pokud máš někde na dosah kadeřnické potřeby, tak by ho mohli mít tam jako v kamenném obchodě :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, šla jsem se podívat do nákupního střediska, a všimla jsem si, že u kadeřníka to mají taky. Ale nevím, jaká bude cena. Asi o dost vyšší.

      Vymazat
  3. Líbí se mi ta barva obalu hlavě, modrou tu já můžu :D Tak to je super, že Ti vyhovovaly :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzera to super( asi aj tym obalom) tiez by som potrebovala niečo na moje vlasky, teda hlavne na ich rozcesanie!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rozčesání doporučuju Aussie sprej na suché vlasy:)

      Vymazat
  5. Také si myslím, že pro krásné a zdravé vlasy je třeba investovat do profesionální péče a zapomenout na drogérku. Ale světe div se i v drogérce se najde vlasový poklad a to kokosový olej.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat