Čauky mňauky café

By 12:00

Ahoj!
Nevím, kdo přesně přišel s nápadem kočičích kaváren, ale tento člověk musel být génius! Neznám totiž lepší místo, kde se člověk parádně odreaguje, vypne, přestane stresovat a zároveň si užije svoje kafe zase trošku jinak.

Zatím jsem byla jenom v jedné kočičí kavárně - v Čauky mňauky v Ostravě v centru. A to hned několikrát. Poprvé jsem kočky zastihla v ne moc dobré formě, protože většinu času se schovávaly nebo spaly, ale teď už byly mnohem živější a zábavnější. Takže pokud máte pro tyto chlupáčky slabost a bydlíte v Moravskoslezském kraji, víte, kam zavítat :)



Okay, fotka moc nevypovídá, že jsou kočky živé a zábavné...ale opravdu byly. Třeba jedna, která je válela po pultíku a najednou začala divočit, cukat sebou, spadla mi na nohy a utekla. Ehm. V té chvíli na mě celá kavárna koukala, jako bych byla masový vrah koček...a já v tom náhodou byla úplně nevinně! Kdyby to byl had, tak mu něco provedu, ale kočku bych uňuňala k smrti :D


Co se týče občerstvení, kavárna určitě nezaostává za ostatními kavárnami. Panini, dortíky, cupcake. K pití domácí limonády, ledové čaje a nějaké ty matcha nevím-co-ale-instagram-je-toho-plný!
Cheesecake s ovocem byl ÚŽASNÝ a ani Pařížan nebyl k zahození :) Za zmínku stálo i panini, které MILUJU. A mají speciální stravu i pro vegany, na kterou se ale nechystám. Jak jídlo nemá sýr, mléko ani šunku, nemá u mě šanci :D



















A co vy a trend kočičích kaváren? Už jste nějakou navštívili?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Nenavštívila, ráda bych se tam podívala, ale nevím jestli by mi bylo příjemné mít kočky při jídle :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím ne, a přiznám se, že kočky zas tak nemusím, jsem raději na pejsky. Ale ten klid co vyřazují je úžasný :-)

    OdpovědětVymazat